skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Paul Oakenfold feat. Luis Fonsi – The World Can Wait

Ο διάσημος DJ Paul Oakenfold ενώνει τις δυνάμεις του με το Λατίνο τραγουδιστή Luis Fonsi στο νέο single του με τίτλο, “The World Can Wait”.

Τίτλος τραγουδιού: “The World Can Wait”

Καλλιτέχνης: Paul Oakenfold feat. Luis Fonsi

Μουσική/Στίχοι: Phil Bentley, Paul Oakenfold, Jamie Hartman, Ben Camp

Εταιρεία: Perfecto Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Ο Paul Oakenfold αποφάσισε να προβεί σε μια ενδιαφέρουσα και μη αναμενόμενη κατά κύριο λόγο συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy Λατίνο καλλιτέχνη Luis Fonsi, διάσημο για τη παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού “Despacito”. Ο λόγος της συνεργασίας είναι το νέο single του Βρετανού DJ – παραγωγού με τίτλο “The World Can Wait”, το οποίο θα περιέχεται στο επερχόμενο album “Shine On” που θα κυκλοφορήσει εντός του έτους. Το ‘Shine On’θα είναι το τρίτο κατά σειρά album του.

Το “The World Can Wait” αποτελεί ένα electronic pop κομμάτι όπου συνδυάζονται πετυχημένα ο “ανεβαστικός” ηλεκτρονικός – synth ρυθμός του Oakenfold με τα εξαιρετικά φωνητικά του Fonsi. Σύμφωνα με δηλώσεις του Oakenfold, το νέο τραγούδι δίνει μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει από το album, το οποίο κινείται σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά των προηγούμενων ετών και τα οποία αφορούν κυρίως σε dance hits. Συγκεκριμένα, το “Shine On” θα αποτελείται από πιο μελωδικά ή/και chill out κομμάτια ενώ θα υπάρχουν αρκετές συνεργασίες με διάσημους τραγουδιστές.

Το “The World Can Wait” έρχεται να φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε σύμφωνα με τους δύο καλλιτέχνες.

Αλεξίου Έλενα

Paul Oakenfold feat. Luis Fonsi – The World Can Wait

Back To Top