skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pedro Capó & Lali – Una Vez Más

Ο Pedro Capó επιστράτευσε την Lali στο νέο του single “Una Vez Más”!

Τίτλος τραγουδιού: “Una Vez Más”

Καλλιτέχνης: Pedro Capó & Lali

Μουσική/Στίχοι: Alexa Zabala, Diego Contento, Pedro Capó

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: “La Neta”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του τετραπλά “πλατινένιου” album του “Munay”, ο Pedro Capó επανήλθε δισκογραφικά με το δέκα τραγουδιών studio album του “La Neta”. Ο δίσκος έκανε πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Sony Music Entertainment κι ήδη έχει λάβει μία θετική ανταπόκριση από το κοινό. Σε αυτό βοήθησαν τα singles του “La Fiesta”, “Gracias”, “Volver a Casa” καθώς κι η μία και μοναδική συνεργασία που έκανε για τον δίσκο με την Lali.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Una Vez Más” και σε αυτό οι φωνές των δύο καλλιτεχνών εναρμονίζονται πλήρως μεταξύ τους, όσο τα beats τους πλαισιώνουν περιστασιακά. Τη μουσική και τους στίχους της κατά τα άλλα μελωδικής αυτής μπαλάντας υπογράφουν οι Alexa Zabala, Diego Contento, καθώς κι ο ίδιος ο Pedro Capó.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Pedro Capó είπε στο παρελθόν ότι γνώρισε τη Lali όταν έφτιαξαν μια εκδοχή του “Calma” μαζί με τον Farruko στα βραβεία Juventud που έγιναν στο Μαϊάμι το 2019. “Είναι θεϊκή, είναι σούπερ χαριτωμένη”, είπε ο καλλιτέχνης. Επιπλέον, είπε ότι δούλεψαν μαζί “στο στούντιο γράφοντας επίσης για το έργο της και μετά της έστειλα αυτό το τραγούδι και της άρεσε, και καλά το φώτισε”, είπε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Luzu TV.

Pedro Capó & Lali - Una Vez Más

Back To Top