skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pinto Wahin feat. Abraham Mateo – En El Descuento

Μία απροσδόκητη συνεργασία ήρθε από τον Abraham Mateo και τον διάσημο τερματοφύλακα Pinto Wahin για το τραγούδι “En El Descuento”!

Τίτλος τραγουδιού“En El Descuento

Καλλιτέχνης: Pinto Wahin feat. Abraham Mateo

Μουσική / Στίχοι: ​Abraham Mateo Chamorro, Pinto Wahin, Juanma Leal, Raul Cabrera

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Είσαστε έτοιμοι να απολαύσετε τον José Manuel Pinto Colorado, κατά κόσμον Pinto Wahin, σε ρόλο τραγουδιστή; Πολλοί τον έχουν μάθει ως τερματοφύλακα της Barcelona ακολουθώντας μία λαμπρή διαδρομή στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά όμως ο Pinto μας εκπλήσσει με το νέο του ταλέντο, το οποίο είναι βασισμένο στη μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, στις 3 Ιουλίου την εμφάνισή της στις ψηφιακές πλατφόρμες έκανε μία ολοκαίνουρια δημιουργία, που ακούει στον τίτλο “En El Descuento”. Στο πλευρό του Ισπανού τερματοφύλακα συναντούμε τον επίσης διάσημο τραγουδιστή Abraham Mateo. Οι δύο καλλιτέχνες συνέπραξαν αρμονικά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ακούει σε μία μελωδική, mid-tempo, latin pop δημιουργία. Στη μουσική και τους στίχους αυτής συναντάμε τους Abraham Mateo Chamorro, Pinto Wahin, Juanma Leal και Raul Cabrera.

Ο Abraham Mateo φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις καλύτερές του φάσεις, μιας και στις 19 Ιουνίου κυκλοφόρησε το έκτο κατά σειρά studio album του, με τίτλο “Sigo a Lo Mío”, ενώ πρόσφατα απολαύσαμε επίσης από τον εν λόγω δίσκο το “Tiempo Pa Olvidar”, για χάρη του οποίο συνεργάστηκε με την Becky G.

Pinto Wahin feat. Abraham Mateo – En El Descuento

Back To Top