skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull feat. Blake Shelton – Get Ready

Μία εκρηκτική συνεργασία ήρθε από τον Pitbull και τον Blake Shelton στο τραγούδι “Get Ready”, με samples από το “Black Betty” των Ram Jam!

Τίτλος τραγουδιού“Get Ready”

Καλλιτέχνης: Pitbull feat. Blake Shelton

Μουσική / Στίχοι: IAmChino, Jimmy Joker, Jorge Gomez, Xenia Ghali

Εταιρεία: Mr. 305 Records

Από το LP: «Libertad 548»

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μπορεί ο Pitbull να μην κάνει συχνές εμφανίσεις στο μουσικό σκηνικό, ωστόσο όταν αυτές γίνονται μιλάμε για μεγάλες επιτυχίες. Έτσι, λοιπόν, συνέβη και αυτή τη φορά που ο Αμερικανός rapper και μουσικός παραγωγός επέλεξε να συνεργαστεί με τον country ερμηνευτή, Blake Shelton. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν άρτια και το φως της δημοσιότητας είδα το “Get Ready”. Πρόκειται για μία άκρως ρυθμική δημιουργία, όπου στην όλη υπόθεση εντύπωση προκαλούν τα samples από το “Black Betty” των Ram Jam.

Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε ως προπομπός της πρόσφατης, δισκογραφικής δουλειάς του Pitbull, με τίτλο “Libertad 548”. Το album κυκλοφόρησε ως το follow-up του Climate Change στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω των Mr. 305 και Sony Latino. Μέσω του τίτλου του album, ο Pitbull αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, ο οποίος συμμετείχε στο Mariel Boatflit του 1980 που μετέφερε αρκετούς Κουβανούς πρόσφυγες στις Η.Π.Α. Ο εν λόγω δίσκος συμπεριλαμβάνει πολλές συνεργασίες του Pitbull με μεγάλα ονόματα, όπως οι Daddy Yankee, Lil Jon, Becky G και Ne-Yo.

Από τη δική του την πλευρά, ο Blake Shelton έκανε αισθητή την παρουσία του στο “The Voice” ως coach, ενώ στις 13 Δεκεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει την συλλογή “Fully Loaded: God’s Country”.

Pitbull feat. Blake Shelton - Get Ready

Back To Top