skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull feat. Farruko & El Micha – Mucho Booty

“Mucho Booty” ή “Mucho Culo”…;

Τίτλος τραγουδιού“Mucho Booty”

Καλλιτέχνης: Pitbull feat. Farruko & El Micha

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η μία συνεργασία έρχεται μετά την άλλη για τον Pitbull. Ο Αμερικανός rapper δεν κάθεται σε ‘χλωρό κλαρί’, μιας και πέρα από τις παραγωγές που πραγματοποιεί συνεχίζει την δημιουργική του δουλειά κυκλοφορώντας διάφορα singles και συνεργασίες. Έχοντας πολύ προσφάτως κυκλοφορήσει το video clip του “Jungle”, μία συνεργασία με τους The Stereotypes, E-40 και Abraham Mateo, ο Pitbull είναι ξανά εδώ προσφέροντάς μας το “Mucho Booty” ή αλλιώς “Mucho Culo”.

Πρωτοτύπησε για ακόμα μία φορά ο Pitbull κι ενώ ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Mucho Booty” επικράτησε το “Mucho Culo” μιας και είναι ο μοναδικός στίχος που επαναλαμβάνεται δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. Σε αυτό το εγχείρημα όμως δεν είναι μόνος του, αλλά στο πλευρό του έχει δύο ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος γίνεται για τον Πουερτορικανό, reggaeton καλλιτέχνη, Farruko, αλλά και τον El Micha.

Οι τρεις καλλιτέχνες συμπράττουν αρμονικά για τις ανάγκες ενός digital single, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν εάν θα περιλαμβάνεται μελλοντικά σε κάποιον δίσκο. To R&B στοιχείο είναι αυτό που επικρατεί, χωρίς ίχνος latin ηχοχρωμάτων. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα ‘φωνάζει’ Pitbull και είναι εδώ για να το απολαύσετε!

Pitbull feat. Farruko & El Micha – Mucho Booty

Back To Top