skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull feat. Leona Lewis – Amore (“Gotti” O.S.T.)

Ο Pitbull συναντά ξανά την Leona Lewis για το soundtrack της ταινίας “Gotti”!

Τίτλος τραγουδιού“Amore”

Καλλιτέχνης: Pitbull feat.Leona Lewis

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: LLC and Mr. 305, Inc./Sony Music

Από το OST: “Gotti”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η Βρετανίδα pop star, Leona Lewis, έχει ξεκινήσει να επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο και μάλιστα αρκετά δυναμικά. Επί του παρόντος το όνομά της λανσάρει στα charts μέσα από το ντουέτο “You Are The Reason” που ηχογράφησε στις αρχές της χρονιάς μαζί με τον Calum Scott, ενώ τώρα μας παρουσιάζει μια άλλη συνεργασία. Για το τραγούδι “Amore” ένωσε τις δυνάμεις της με τον δημοφιλή rapper, Pitbull και το κυκλοφορούν μαζί ως το single που προλογίζει το soundtrack της νέας ταινίας του John Travolta, “Gotti”.

Για όσους δε θυμούνται, αυτή είναι η δεύτερη φορά που το περίεργο ζευγάρι σημειώνει κάποια συνεργασία εντός studio. Παλαιότερα συνεργάστηκαν για το τραγούδι “Only Ones To Know”, το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο LP του “Mr.Worldwide”, “Climate Change”. Αυτό το τραγούδι μπορεί να μην προωθήθηκε ως single, αλλά το “Amore” έχει ήδη δεχτεί μεγαλύτερη ώθηση από τους δύο καλλιτέχνες.

Όσο για τον Pitbull, ήταν ασυνήθιστα ήσυχος κατά την διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς. Ο rapper κυκλοφόρησε ένα “greatest hits album” στα τέλη του 2017, το οποίο περιελάμβανε ως μόνη νέα προσθήκη το τραγούδι “Jungle”, αλλά έκτοτε έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Δεδομένου του παραγωγικού αποτελέσματός του, μπορεί να είναι μόνο θέμα χρόνου πριν φτάσουμε στην πρώτη γεύση του 11ου LP του και το “Amore” θα συνεχίσει, χωρίς αμφιβολία, να μας απασχολεί μέχρι τότε.

Pitbull feat. Leona Lewis - Amore ("Gotti" O.S.T.)

Back To Top