skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40 – Jungle

O Pitbull συμπράττει με τους Stereotypes, Abraham Mateo και E-40 στο νέο του τραγούδι με τίτλο “Jungle”.

Τίτλος τραγουδιού“Jungle”

Καλλιτέχνης: Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40

Μουσική / Στίχοι: Pitbull & Stereotypes

Από το album: “Greatest Hits”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο αεικίνητος rapper, Pitbull κυκλοφόρησε το τραγούδι “Por Favor” στο οποίο συμμετείχε το girl-band των Fifth Harmony, και τώρα επανέρχεται με άλλη μια συνεργασία, επιβεβαιώνοντας πως ακόμα κατέχει τα σκήπτρα του “μεγαλύτερου τραγουδιστικού ράπανου” παγκοσμίως!

Το τραγούδι “Jungle” είναι στο γνώριμο καλοκαιρινό ύφος που συνηθίζει να παράγει ο κουβανέζικης καταγωγής καλλιτέχνης, με ξεσηκωτικό ρυθμό και ανάλαφρο στίχο που έρχεται να φέρει μια πιο αισιόδοξη νότα καταμεσής του φετινού χειμώνα! Στο τραγούδι συμμετέχουν ο νεαρός Ισπανός τραγουδιστής και ηθοποιός, Abraham Mateo, o Αμερικάνος rapper E-40 και η δισκογραφική ομάδα παραγωγής, The Stereotypes που όπως γίνεται σαφές από τον χαρακτηρισμό τους, υπογράφουν και την παραγωγή του τραγουδιού!

Το τραγούδι είναι προπομπός της ολοκαίνουριας και αναμενόμενης, best-of-συλλογής του Pitbull που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου από την Mr. 305 Inc. υπό τον απλούστατο τίτλο “Greatest Hits”. 

Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40 - Jungle

Back To Top