skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | PJ Morton feat. Stevie Wonder & Nas – Be Like Water

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός, PJ Morton, ενώνει τις δυνάμεις του με τον θρυλικό Stevie Wonder και τον Nas για το τραγούδι “Be Like Water”!

Τίτλος τραγουδιού“Be Like Water

Καλλιτέχνης: PJ Morton feat. Stevie Wonder & Nas

Μουσική/Στίχοι: PJ Morton

Εταιρεία: Morton Records / EMPIRE

Από το LP: “Watch the Sun”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Ο PJ Morton των Maroon 5 επιστράτευσε τον Stevie Wonder και τον Nas για το νέο single, “Be Like Water”. Ο Morton είχε την ιδέα να προσθέσει το ζευγάρι στο τραγούδι αφού είχε τελειώσει τη συγγραφή και την παραγωγή του.

“Το ‘Be Like Water’ ήταν σίγουρα μια φράση που είχα ακούσει πριν”, εξήγησε ο Morton σε μια δήλωσή του. “Ο Bruce Lee το έκανε διάσημο φυσικά, αλλά δεν συνδέθηκε πλήρως μαζί μου μέχρι να κλείσουμε όλοι και έπρεπε να περιστρέφομαι στη ζωή μου όπως έπρεπε όλοι. Αφού τελείωσα το γράψιμο, μπορούσα να ακούσω μόνο τη φωνή του Nas. Το να ασχοληθεί πραγματικά με αυτό, μου έπληξε το μυαλό. Στη συνέχεια, όταν ο Stevie Wonder συμφώνησε να είναι σε αυτό και να μάθει ότι ο Nas πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον Stevie, ήταν πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα!”

Το “Be Like Water” πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album του Morton, “Watch the Sun”, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου μέσω της Morton Records του μουσικού. Το album περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες με τους Alex Isley, Chronixx, El DeBarge, Jill Scott, JoJo και Wale. Ο Morton συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Stevie Wonder στο single του το 2013, “Only One”, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που τραγουδούν μαζί σε ένα νέο studio album.

PJ Morton feat. Stevie Wonder & Nas - Be Like Water

Back To Top