skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | PNAU feat. Ollie Gabriel – All Of Us

Οι PNAU συνεργάζονται με τον Ollie Gabriel για το τραγούδι “All Of Us”!

Τίτλος τραγουδιού“All Of Us”

Καλλιτέχνης: PNAU feat. Ollie Gabriel

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: etcetc Music Pty

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Το μουσικό trio από την Αυστραλία, PNAU, που αποτελείται από τους Nick Littlemore, Peter Meyes και Sam Littlemore είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του single, με τίτλο “All Of Us”. Στο πλευρό του συγκροτήματος βρίσκεται ο Αμερικανός τραγουδιστής Ollie Gabriel και μαζί συστήνουν στο κοινό μία synth-pop δημιουργία, με έντονα τα dance στοιχεία. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου δίνοντάς μας μία τελευταία γεύση από το φετινό καλοκαίρι.

Το “All Of Us” είδε το φως της δημοσιότητας ως το follow-up του “Solid Gold” για χάρη του οποίου το trio συνεργάστηκε με τους Kira Divine και Marques Toliver. Σε άλλα νέα, οι PNAU ολοκλήρωσαν περί τα τέλη του Ιούλη τις live εμφανίσεις τους. Από τη δική του την πλευρά, ο βραβευμένος τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, συγγραφέας και ηθοποιός συμμετείχε πριν από μερικούς μήνες στην τηλεοπτική εκπομπή, “Songland”, με το τραγούδι “Something New”.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι PNAU κέρδισαν το 2018 το βραβείο “Best Dance Release” στα ARIA AWARDS για το τραγούδι “Go Bang”.

PNAU feat. Ollie Gabriel – All Of Us

Back To Top