skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Poo Bear feat. Justin Bieber & Jay Electronica – Hard 2 Face Reality

Ο Poo Bear και ο Justin Bieber επιστρατεύουν τον Jay Electronica για την επίσημη κυκλοφορία του “Hard 2 Face Reality”!

Τίτλος τραγουδιού“Hard 2 Face Reality”

Καλλιτέχνης: Poo Bear feat. Justin Bieber & Jay Electronica

Μουσική / Στίχοι: Jay Electronica, Dan Kanter, Poo Bear, Justin Bieber, Soundz

Από το album: “Poo Bear Presents Bearthday Music”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 4 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το “Hard 2 Face Reality” είναι ένα τραγούδι του Poo Bear σε συνεργασία με τον Justin Bieber. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο soundcloud του Justin στις 24 Απριλίου του 2014. Το 2017 το τραγούδι αφαιρέθηκε από το SoundCloud και παρόλο που δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την επισημότητα του, το τραγούδι επανέρχεται, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ανανεωμένο και μάλιστα επίσημα αυτή τη φορά!

Η είδηση τον περασμένο Φλεβάρη για μια συνεργασία μεταξύ του Justin Bieber και του Jay Electronica άφησε αρκετούς fans τους με αμφιβολίες και περιέργεια για το αποτέλεσμα. Να τονίσουμε πως ο διάσημος rapper, είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους στιχουργούς, ενώ σπάνια κυκλοφορεί δισκογραφικά έργα. Έτσι για πολλούς ήταν εντελώς αναπάντεχο, το γεγονός πως ο Jay επέλεξε να συμμετέχει στην ανανεωμένη εκδοχή του εν λόγω τραγουδιού!

Το τραγούδι τους θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album του Poo Bear του “Poo Bear Presents… Bearthday Music” και σαφώς πρόκειται για ένα απίθανο συνδυασμό που θα πείσει και τους πιο δύσπιστους. Οι στίχοι του περιγράφουν τα προβλήματα σε μια ρομαντική σχέση, αγγίζοντας το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι μια σχέση από απόσταση. Ο Jay Electronica κρατά τα πράγματα αληθινά στο στίχο του, όπως συμβαίνει πάντα, στίβοντας το μικρόφωνο με λυρική μαγεία που μόνο αυτός είναι ικανός να κάνει.

Poo Bear feat. Justin Bieber & Jay Electronica - Hard 2 Face Reality

Back To Top