skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Poo Bear feat. Zara Larsson – Either

Μία ακόμα συνεργασία από τον νέο του δίσκο μοιράζεται μαζί μας ο Poo Bear κι αυτή τη φορά ακούει στο όνομα της Zara Larsson!

Τίτλος τραγουδιού“Either”

Καλλιτέχνης: Poo Bear feat. Zara Larsson

Μουσική / Στίχοι: Saul Alexander Castillo Vasquez, Jacob Kasher, Poo Bear

Από το LP: “Poo Bear Presents: Bearthday Music”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Δεκαπέντε συνολικά τραγούδια περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο album του Poo Bear και σε συνεργασία με τον Skrillex επέλεξαν μεγάλα, αλλά και μικρότερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής για συνεργασίες. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται οι Jennifer Lopez, Juanes, TY Dolla $ign, Anitta, J Balvin και αρκετοί ακόμα, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα ενδείκνυται για όλα τα γούστα. Από τον δίσκο του Poo Bear, “Poo Bear Presents: Bearthday Music”, απολαμβάνουμε αυτή τη φορά την Zara Larsson στο τραγούδι “Either”. Πρόκειται για μία dream-pop δημιουργία, στην οποία το χεράκι του έχει βάλει και ο Αμερικανός παραγωγός της electro-dance μουσικής σκηνής, Skrillex.

Ήδη από το συγκεκριμένο album έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως το “Perdido”, το “All We Can Do” και το “Will I See You”, για τα οποία ο Poo Bear συνεργάστηκε με τους J Balvin, Juanes και Anitta αντίστοιχα, αποδεικνύοντάς μας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του για την latin και reggaeton μουσική σκηνή, ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δίνει το βήμα τόσο σε παλιούς όσο και σε νέους ερμηνευτές να ξετυλίξουν το ταλέντο τους.

Το album, “Poo Bear Presents: Bearthday Music”, κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου του 2018 και αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του Poo Bear, επομένως δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάτι λιγότερο από όσα ήδη έχει. Η Capitol Records, αλλά και η Universal εμπιστεύτηκαν τον Αμερικανό παραγωγό και το αποτέλεσμα είναι ήδη διαθέσιμο για να το απολαύσεις.

Poo Bear feat. Zara Larsson - Either

Back To Top