skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Portugal. The Man feat. Black Thought & Natalia Lafourcade – Thunderdome

To πολυπλατινένιο και βραβευμένο με GRAMMY συγκρότημα Portugal. The Man κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “Thunderdome [WTA]” με τους Black Thought και Natalia Lafourcade.

Τίτλος τραγουδιού: “Thunderdome”

Καλλιτέχνης: Portugal. The Man feat. Black Thought & Natalia Lafourcade

Μουσική / Στίχοι: Adria Gabriela Del Valle, Homer Steinweiss, Jeff Bhasker, John Gourley, Kyle O’Quin, Manuel Calderon, Paulina Reza, Ruban Nielsen, Sarah Aarons, Tyler Johnson, Zach Carothers

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “RENAISSANCE “

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Το “Thunderdome [WTA]” είναι το τρίτο τραγούδι (μετά από τα “Dummy” και “Champ”) που κυκλοφόρησε από το πολυαναμενόμενο νέο album του συγκροτήματος, “CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE”, σε παραγωγή Jeff Bhasker (Beyonce, Harry Styles, SZA, Mark Ronson), που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου.

” Ενώ περίμενα να δω αν / πότε θα επουλωθεί ποτέ το σαγόνι μου, ένιωθα ότι υπήρχε πάρα πολύς χρόνος για να σκεφτώ, ενώ δεν υπήρχε σχεδόν αρκετός χρόνος για να κάνω τα πράγματα που ήθελα να κάνω με τη μουσική μου. Έτσι άρχισα να βυθίζομαι πραγματικά στις ιστορίες των άλλων και στις αγαπημένες τους λίστες αναπαραγωγής. Κάτι που είχε πραγματικά τεράστιο αντίκτυπο ήταν μια playlist που μου έφτιαξε ο Josue Foto και ένα τραγούδι που έλαμπε απόλυτα το οποίο έβαζα ξανά και ξανά, ήταν το “Hasta la Raiz” της Natalia Lafourcade, μια στοιχειωτική μελωδία που τραγουδιέται από μια φωνή με τόση δύναμη και εκφραστικότητα.Η Natalia βέβαια είναι τεράστια, αλλά για μένα ήταν ολοκαίνουργια.Την άκουγα ασταμάτητα.

Κάνοντας ένα σύντομο flash forward, βρεθήκαμε σε ένα ηχητικό ράντσο με τον Jeff Bhasker, να κάνουμε ένα τραγούδι και να κολλάμε με τον Adanowsky. Μας συστήνει σε όλους. Τόσος κόσμος μπαινοβγαίνει στο δωμάτιο, καθώς δουλεύουμε στο στούντιο Α, και μετά μας συστήσαν στη Natalia. Καθώς η νύχτα συνεχίζεται, αρχίζουμε να κάνουμε τραγούδια. Ποιος δουλεύει σε τι, ποιος συνεργάζεται με ποιον, και μετά ακούω

το “Hasta la Raiz” και το συνθέτω. Θεέ μου, είσαι η Natalia Lafourcade! Αυτό το τραγούδι μου άλλαξε τη ζωή!

Ζητήσαμε να βάλουμε τη Natalia σε ένα τραγούδι, και όταν όλα συνέβησαν, ήταν μαγικό. Έχει μια φωνή που βγαίνει μια φορά σε κάθε γενιά, και κάθε φορά που την ακούω, μου θυμίζει ακόμα πόσο σημαντικό είναι να ακούς την αγαπημένη μουσική των φίλων σου και να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που έχουν υπέροχο γούστο, ειδικά αν μοιράζονται πράγματα που δεν έχεις ακούσει ποτέ. Απλώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου».

Στο album θα συναντήσουμε κι άλλες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Jeff Bhasker, Unknown Mortal Orchestra, Sean Leon, Edgar Winter και Paul Williams.

Portugal. The Man feat. Black Thought & Natalia Lafourcade - Thunderdome

Back To Top