skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Post Malone feat. Rita Ora – Feel

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των Post Malone και Rita Ora ήρθε στο προσκήνιο και φέρει ως τίτλο “Feel”!

Τίτλος τραγουδιού: “Feel

Καλλιτέχνης: Post Malone feat. Rita Ora

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το “Feel” αποτελεί μία ιδιαίτερη συνεργασία του Post Malone και της Rita Ora, πίσω από την οποία κρύβεται μία εντυπωσιακή ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν να συμπεριληφθεί στο ντεμπούτο εγχείρημα του Malone, με τίτλο “Stoney”, και στο πλευρό του θα βρισκόταν η Kehlani, η οποία τότε βρισκόταν στα πρώτα στάδια της καριέρας, καθώς δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το ντεμπούτο album της. Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και το τραγούδι δεν συμπεριλήφθηκε στον δίσκο κι ενώ πιστεύαμε πως είχε μείνει στο συρτάρι, στο τέλος του Σεπτέμβρη της χρονιάς που διανύουμε κυκλοφόρησε ανεπίσημα έχοντας την Rita Ora στα φωνητικά του.

Μπορεί η εν λόγω δουλειά να μη φαίνεται ολοκληρωμένη και να χρειάζεται ορισμένες… διορθώσεις, ωστόσο τα νέα έφτασα στα αυτιά του κοινού. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών ταίριαξαν στο απόλυτο με τη Rita Ora να χρησιμοποιεί το αισθαντικό ύφος, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να κάνει παραπάνω πράγματα.

Σε άλλα νέα, αυτή την περίοδο η Rita Ora βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία της “Phoenix World Tour”, η οποία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου του 2020, έχοντας πραγματοποιήσει στο σύνολο τους 58 στάσεις.

Post Malone feat. Rita Ora - Feel

Back To Top