skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Post Malone feat. Roddy Ricch – Cooped Up

Ο Post Malone κι ο Roddy Ricch συνεργάζονται για το νέο τους single “Cooped Up”!

Τίτλος τραγουδιού: “Cooped Up

Καλλιτέχνης: Post Malone feat. Roddy Ricch

Μουσική / Στίχοι: Austin Post, Billy Walsh, Louis Bell, Rodrick Wayne Moore, Jr.

Εταιρεία: Mercury Records/Republic Records

Από το LP: “Twelve Carat Toothache”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Ο Post Malone κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Cooped Up”, στο οποίο συμμετέχει ο Roddy Ricch. Είναι η τελευταία προεπισκόπηση του νέου του album “Twelve Carat Toothache”. Ο Malone παρήγαγε το single με τον συχνό συνεργάτη του Louis Bell.

Το “Cooped Up” είναι το δεύτερο single που μοιράστηκε ο Post Malone από το επερχόμενο album του, μετά το “One Right Now” με τον The Weeknd. Ο Post Malone έκανε πρόσφατα προεπισκόπηση άλλων νέων τραγουδιών στο Instagram Live, συμπεριλαμβανομένων συνεργασιών με τους Kid Laroi, Doja Cat και τον Robin Pecknold των Fleet Foxes.

Το “Twelve Carat Toothache” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου. Ακολουθεί το studio album του 2019 “Hollywood’s Bleeding”. Σε μια συνέντευξη στο Billboard, ο Post Malone περιέγραψε το νέο album ως έναν προβληματισμό σχετικά με “τα σκαμπανεβάσματα και την αταξία και τη διπολική πτυχή του να είσαι καλλιτέχνης στη mainstream σκηνή”.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Post Malone θα κάνει το ντεμπούτο του στο Saturday Night Live ως μουσικός καλεσμένος. Η Selena Gomez θα παρουσιάσει το επεισόδιο.

Post Malone feat. Roddy Ricch - Cooped Up

Back To Top