skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Purple Disco Machine, Bosq & Kaleta – Wake Up!

Ο Purple Disco Machine ενώνει τις δυνάμεις του με τους Bosq & Kaleta και παρουσιάζουν το single “Wake Up!”

Τίτλος τραγουδιού: “Wake Up!”

Καλλιτέχνης: Purple Disco Machine, Bosq & Kaleta

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Woods, Leon Ligan-Majekodunmi, Tino Schmidt

Εταιρεία: Columbia Local

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Ο Purple Disco Machine έχει ένα νέο single με τίτλο “Wake Up!”. Συνεργάζεται με τον παραγωγό και μουσικό Bosq, ενώ μαζί τους βρίσκεται ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Kaleta. Αυτό είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί παγκοσμίως μέσω της Columbia Germany και της Sony Music.

Το “Wake Up!” βάζει αμέσως τα πράγματα σε υψηλή ταχύτητα. Το τραγούδι περιλαμβάνει κομψές γραμμές μπάσων, ποικίλα αφρο-λατινικών κρουστών, ενεργητικές τρομπέτες και πολλά άλλα για να δημιουργήσουν ένα παραδεισένιο anthem από ψυχαγωγική disco-house. Επιπλέον, ο Purple Disco Machine το παρουσίασε για πρώτη φορά στο set του στο Coachella Festival νωρίτερα. Από τότε, χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να δουν το σετ του. Οι δονήσεις που αποκτάτε με αυτό είναι ηλιόλουστες, φωτεινές και τέλειες για το καλοκαίρι.

Η πρώιμη έκθεση του Tino Piontek -όπως είναι το πραγματικό όνομα του Purple Disco Machine- στους κλασικούς funk ήχους των δεκαετιών του ’70 και του ’80 εκτόξευσε την καριέρα του σήμερα. Είναι ο #2 καλλιτέχνης του Beatport όλων των εποχών. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό ρεπερτόριο ατομικών και συνεργατικών παραγωγών. Εάν υπάρχει ένα αγαπημένο single για το κοινό, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το έκανε remix.

Purple Disco Machine, Bosq & Kaleta - Wake Up!

Back To Top