skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Quasamodo feat. Semira – For your Love

Οι Quasamodo συνεργάζονται με την Semira στο αισθαντικό single τους “For your Love”

Τίτλος τραγουδιού“For your Love”

Καλλιτέχνης: Quasamodo feat. Semira

Μουσική / Στίχοι: Quasamodo, Semira

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Οι Quasamodo είναι ένα project/ alter-ego του συνθέτη, στιχουργού, παραγωγού & ενορχηστρωτή Δημήτρη Νάσιου. Εμφανίσθηκαν το 2007 με το album “Truth Be Told” και συνέχισαν να κυκλοφορούν τραγούδια σε διάφορα labels. H συνεργασία του Νάσιου με τον Γιώργο Φωτιάδη (στην Basement Freaks) οδήγησε σε ένα νέο project τους The Smokey Bandits και στο πρώτο τους album “Debut”. Παράλληλα άρχισαν εμφανίσεις ως Quasamodo αλλά και με το side-project, The Q Orchestra.

To 2010 κυκλοφορεί ένα δεύτερο album με τίτλο “Journey Through Sounds” αυτή τη φορά ως The Q Orchestra ενώ 2 χρόνια αργότερα έρχεται το “Movin’ On”. Το 2014 κυκλοφορεί το album “The Big Picture” στη Jalapeno Records (εταιρεία των Kraak and Smaak, Smoove & Turrell, Skeewiff κ.α.)

Παράλληλα, ο Νάσιος άρχισε να δραστηριοποιείται και ως παραγωγός σε διάφορες κυκλοφορίες (Idra Kayne, Alexandra Sieti, Project Uncut, Tereza Kazitori, Eva Sakellari, ROI/ΡΟΗ, Marios Psarianos, Sascha, Panos Mouzourakis, Anduze και άλλους)

Το 2021 ήρθε η ώρα για το νέο του project Man Called Shadow, μια κολεκτίβα που ενώνει

εκπληκτικούς μουσικούς κάτω από την ίδια στέγη με εναλλακτικούς cinematic ήχους: μετά από μια σειρά από πετυχημένα singles μέσα στη χρονιά ,το πρώτο τους album αναμένεται τον Ιανουάριο του 2022.

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Νάσιος, ασταμάτητος, επαναδραστηριοποιεί το project Quasamodo! Ένα νέο single, το “For Your Love” (με τη φωνή και τους στίχους της Semira σε γλώσσα farsi) μόλις κυκλοφόρησε ενώ το αρχείο του συγκροτήματος, με εξαιρετικό funk soul υλικό και άλμπουμ που μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο στο Bandcamp, αναμένεται σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αυτός είναι ο μουσικός κόσμος του Δημήτρη Νάσιου – η αν προτιμάτε Quasamodo, ή Man Called Shadow, η Q Orchestra…

Δ.Τ.

Quasamodo feat. Semira - For your Love

Back To Top