skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away From Here

Μία εκρηκτική συνεργασία ήρθε στο προσκήνιο για το τραγούδι “Anywhere Away From Here” από τον Rag’n’Bone Man και την P!nk!

Τίτλος τραγουδιού: “Anywhere Away From Here

Καλλιτέχνης: Rag’n’Bone Man & P!nk

Μουσική / Στίχοι: Rag’n’Bone Man, Simon Aldred, Mark Crew, Dan Priddy, Ben Jackson-Cook

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Life by Misadventure”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Δύο φωνές που έχουν φέρει στο προσκήνιο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών, ο Rag’n’Bone Man και η P!nk ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάς παρουσιάζουν την εκρηκτική τους συνεργασία. Πριν ακόμη κι από την ακρόαση του νέου single, το μόνο σίγουρο ήταν πως οι φωνές των δύο καλλιτεχνών και το εύρος τους είναι απόλυτα ταιριαστά. Το αποτέλεσμα είναι η τρανή απόδειξη.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, φέρει ως τίτλο “Anywhere Away From Here” κι αποτελεί μία μελωδική κι άκρως δυναμική δημιουργία. Στη μουσική και τους στίχους του single συναντάμε τους Rag’n’Bone Man, Simon Aldred, Mark Crew, Dan Priddy και Ben Jackson-Cook, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε μέσα από την επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά του Rag’n’Bone Man.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η P!nk που θεωρείται μία άκρως καταξιωμένη τραγουδίστρια στον χώρο της pop-rock σκηνής είπε για τον Βρετανό καλλιτέχνη: “Πάντοτε ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Το ‘Anywhere Away From Here’ δεν θα μπορούσε να μην είναι το καλύτερο τραγούδι για να το ερμηνεύσουμε. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος αυτής της συνεργασίας.”

Ακόμη αξίζει να αναφερθούμε και στην θεματική του

τραγουδιού, για την οποία ο Rag’n’Bone Man δήλωσε: “Αυτό το τραγούδι είναι μία ειλικρινής αντανάκλαση των τρωτών σημείων με τα οποία ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι και θέλουμε να εξαφανιστούμε από τη δυσάρεστη κατάσταση.”

Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away From Here

Back To Top