skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Regard, Troye Sivan, Tate McRae – You

Ο Regard επιστρατεύει τους Troye Sivan και Tate McRae για το νέο του single “You”!

Τίτλος τραγουδιού: “You

Καλλιτέχνης: Regard, Troye Sivan, Tate McRae

Μουσική / Στίχοι: Regard, SAKIMA, Tom Mann, Koda, Siba, Troye Sivan, Tate McRae

Εταιρεία: Ministry of Sound 

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Απριλίου 2021

Art-Cover:

O Κοσοβάρος DJ και ο παραγωγός Regard πρόσφατα προτάθηκε για ένα βραβείο BRIT για το πλατινένιο single του “Secrets” που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την RAYE. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τους Troye Sivan και Tate McRae για το single τους, με τίτλο “You” που έχει πολλές επιρροές από τη δεκαετία του ’80. Ο Regard δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: “Με τις αγγελικές φωνές των Tate και Troye, το τραγούδι έχει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από τα άλλα κομμάτια μου, αλλά το ίδιο συναισθηματικό και στιχουργικό βάθος που προσπαθώ πάντα να βρίσκω”.

H συγγραφή του τραγουδιού φέρει τις υπογραφές των τριών ερμηνευτών του καθώς και των παραγωγών SAKIMA, Tom Mann, Koda και Siba.

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και χορεύτρια Tate McRae έχει συγκεντρώσει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια streams από τα τραγούδια της, και έγινε η νεότερη μουσικός στη λίστα του Forbes “30 Under 30” για το 2021. Ο Troye Sivan έχει σημειώσει επίσης μεγάλη επιτυχία: ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής-τραγουδοποιός μετρά περίπου 8,5 δισεκατομμύρια streams. Το δεύτερο album του με τίτλο “Bloom” συμπεριλήφθηκε στη λίστα με “τα καλύτερα albums του 2018” από το περιοδικό Rolling Stone.

Regard, Troye Sivan, Tate McRae - You

Back To Top