skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Remix | Dua Lipa feat. DaBaby – Levitating

Ακόμη ένα dance remix του “Levitating” κυκλοφόρησε από την Dua Lipa, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Αμερικανό rapper, DaBaby!

Τίτλος τραγουδιού: “Levitating

Καλλιτέχνης: Dua Lipa feat. DaBaby

Μουσική/Στίχοι: ​DaBaby, KOZ, Clarence Coffee Jr., Sarah Hudson, Dua Lipa

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Στην καλύτερή της φάση φαίνεται πως βρίσκεται η Dua Lipa τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τις μουσικές της δραστηριότητες και στο πλαίσιο προώθησης της τελευταίας της ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς,Future Nostalgia, κυκλοφόρησε ένα νέο remix από ένα από τα hit singles του album. Ο λόγος γίνεται για το Levitating για το οποίο έχουμε απολαύσει ήδη ένα remix από την The Blessed Madonna με τις συμμετοχές της “Βασίλισσας της Pop” Madonna και της Missy Elliott.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, στο πλευρό της επιτυχημένης, Βρετανίδας τραγουδίστριας συναντάμε τον Αμερικανό rapper και τραγουδοποιό, DaBaby. Οι δυο τους καταφέρνουν να ανεβάσουν τον πήχη αρκετά ψηλά, αναδεικνύοντας τον dance χαρακτήρα του τραγουδιού και με τον DaBaby να διεκδικεί τον χώρο που του αναλογεί στην ερμηνεία του τραγουδιού.

Στις 28 Αυγούστου η Dua Lipa κυκλοφόρησε την remix version του νέου της δίσκου, με τίτλο “Club Future Nostalgia”, μέσα από την οποία θα ανακαλύψεις μοναδικές και σίγουρα dance versions των τραγουδιών που αγάπησες κι ανέδειξες από αυτόν. Σε λιγότερο από δύο μήνες το εν λόγω album κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του αμερικανικού Top Dance/Electronic Album chart του Billboard.

Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating

Back To Top