skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Remix | Hans Zimmer & Alan Walker – Time (Alan Walker Remix)

Δύο γενιές μουσικής τελειότητας συναντιούνται καθώς ο πολυπλατινένιος DJ και παραγωγός Alan Walker κυκλοφορεί την δικιά του εκδοχή της iconic μουσικής δημιουργίας “Time” του πολλά χρόνια ειδώλου του συνθέτη Hans Zimmer.

Τίτλος τραγουδιού: “Time (Alan Walker Remix)”

Καλλιτέχνης: Hans Zimmer & Alan Walker

Μουσική / Στίχοι: Hans Zimmer

Εταιρεία: Sony Music Entertainment/Panik Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Από την κυκλοφορία του πρώτου κιόλας single “Faded” το 2015, ο 22χρονος Alan Walker έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. Παρόλο που είναι γνωστός για τον ξεχωριστό ήχο του και την χαρακτηριστική εικόνα του, είναι λιγότερο γνωστό πως μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιρροές του Walker προέρχονται από μουσική γραμμένες για ταινίες και soundtracks – κυρίως σαν αυτά του Hans Zimmer. Έχοντας μεγαλώσει με καθοριστικά έργα του Zimmer για ταινίες όπως το “The Dark Night”, “Pirates Of The Caribbean”, “Interstellar” και “Inception”, είναι ξεκάθαρο πως αυτό το είδος μουσικής έχει αφήσει ένα μεγάλο σημάδι επάνω στην δουλειά του Walker. Ο Νορβηγός καλλιτέχνης πλέον έχει δημιουργήσει ένα εκτενές following καθώς το κανάλι του στο YouTube είναι το 10ο πιο δημοφιλές μουσικό κανάλι. Επίσης με πάνω από 50 δισεκατομμύρια audio και video streams, o Alan Walker θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους superstars στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Με την κυκλοφορία της δικιάς του εκδοχής του “Time”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Zimmer, o Alan Walker πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα ζωής του καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν από τους μουσικούς του ήρωες. Οι δύο μουσικοί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην Βαρκελώνη τον Απρίλιο του 2019 σε μία από τις

συναυλίες της περιοδείας “World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration”. Η συνάντηση οδήγησε σε συζητήσεις για μία πιθανή συνεργασία, που τώρα πλέον γίνεται πραγματικότητα.

“Μεγαλώνοντας δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γίνω καλλιτέχνης και θα κάνω το πάθος μου καριέρα. Πολλά από τα πράγματα που είχα την ευκαιρία να ζήσω τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, αλλά η συνεργασία μου με τον Hans Zimmer είναι ακόμα κάτι παραπάνω για εμένα σε πολλά επίπεδα. Όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι τεράστιος fan του Hans Zimmer. Οι δουλειές του έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στο μουσικό μου ταξίδι και κυρίως το “Time”, που είναι πιθανότατα το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών. Το γεγονός ότι η δικιά μου version είναι το πρώτο επίσημο remix οποιασδήποτε κυκλοφορίας του Hans Zimmer είναι απίστευτο. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για αυτή την εμπειρία!”, δήλωσε ο Alan Walker.

O Hans Zimmer συνέθεσε το “Time” για το soundtrack της βραβευμένης με Oscar επιτυχημένης ταινίας του Christopher Nolan “Inception”, που κυκλοφόρησε το 2010. Δέκα χρόνια μετά ο Alan Walker και ο Hans Zimmer παρουσιάζουν περήφανα μία version του “Time” που σίγουρα το κοινό δεν έχει ξανά ακούσει. Βασισμένο στο “Time (Orchestra Version)” από τον δίσκο “The World Of Hans Zimmer” το remix θα συνοδεύεται από το πρώτο επίσημο music video που έχει δημιουργηθεί ποτέ για ηχογράφηση του Hans Zimmer. Αργότερα μέσα στην χρονιά και κοντά στην 10η επέτειο του “Inception” τον Ιούλιο, θα κυκλοφορήσει και ένα μοναδικό βινύλιο του “Time”.

“Το να δουλεύεις με κάποιον του οποίου η καριέρα έχει επηρεαστεί από την νεότερη δουλειά μου είναι πραγματικά συγκινητικό. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με τον Alan Walker για την κυκλοφορία του remix του για το “Time”, μία σύνθεση που σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που το μοιραζόμαστε με τον κόσμο. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπνέουμε νέα μυαλά για να γίνουν οι ηγέτες του αύριο και ελπίζω αυτή η συνεργασία να πρεσβεύει αυτό”, είπε ο Hans Zimmer.

Δ.Τ.

Hans Zimmer & Alan Walker – Time (Alan Walker Remix)

Back To Top