skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Remix | MARINA feat. Tove Lo – Venus Fly Trap (Kito Remix)

Η Kito αναλαμβάνει το remix του πρόσφατου single της MARINA, “Venus Fly Trap”, και στα φωνητικά του συνεργάζεται την Tove Lo!

Τίτλος τραγουδιού: “Venus Fly Trap (Kito Remix)”

Καλλιτέχνης: MARINA feat. Tove Lo

Μουσική/Στίχοι: MARINA

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Ancient Dreams In A Modern Land”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Η MARINA φαίνεται πως έχει πολλούς “άσους στο μανίκι” της κι ένας από αυτούς ακούει στο όνομα της Σουηδής τραγουδίστριας, Tove Lo. Μαζί οι δύο καλλιτέχνιδες συνέπραξαν για χάρη της νέας version του “Venus Fly Trap”, ενώ παράλληλα το τραγούδι έλαβε το δικό του remix από την Kito. Οι EDM αναφορές αποδίδουν ένα ακόμη πιο δυναμικό ύφος στο τραγούδι δημιουργώντας ένα από τα singles που θα ακουστούν δυνατά το φετινό καλοκαίρι.

Δύο ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του ολοκαίνουριου studio album της, “Ancient Dreams In A Modern Land”, η Marina έφερε στο φως της δημοσιότητας την original version του “Venus Fly Trap”, το οποίο βασίζεται στα γνώριμα art pop και indie/electro pop στοιχεία όπου αυτή τη φορά συνδυάστηκαν με rock αναφορές και glam ηχοχρώματα. Ως μία μουσική “πανδαισία” θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το εν λόγω single, το οποίο συν τοις άλλοις αναδεικνύει τον δυναμικό χαρακτήρα της Marina.

Στις 11 Ιουνίου, λοιπόν, κυκλοφόρησε το νέο της album μέσω της Atlantic Records. Δέκα τραγούδια συνθέτουν την ανανεωμένη tracklist του, με τους Jennifer Decilveo, James Flannigan και την ίδια την Marina Diamandis να υπογράφουν την παραγωγή του δίσκου.

MARINA feat. Tove Lo – Venus Fly Trap (Kito Remix)

Back To Top