skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Remy Ma feat. Lil’ Kim – Wake Me Up

Μία sexy R&B συνεργασία ήρθε από τις Remy Ma και Lil’ Kim!

Τίτλος τραγουδιού: “Wake Me Up”

Καλλιτέχνης: Remy Ma feat. Lil’ Kim

Μουσική / Στίχοι: Rayshon Cobbs Jr., Cool & Dre, Remy Ma

Από το album: “Seven Winters, Six Summers”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2018

Art-Cover:

Και οι δύο καλλιτέχνιδες είναι άκρως ενεργές στο μουσικό προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και το κοινό τις ακολουθεί πιστά σε κάθε τους βήμα. Αυτή τη φορά, η Remy Ma και η Lil’ Kim βρίσκονται κάτω από κοινή μουσική σύμπραξη και ο λόγος είναι το τραγούδι “Wake Me Up”. Η 37χρονη R&B καλλιτέχνης, Remy Ma, μας δίνει μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, “Seven Winters, Six Summers”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο 2018.

Το “Wake Me Up”, λοιπόν, ως το lead single του δεύτερου σε σειρά studio album και follow-up του “There’s Something About Remy: Based on a True Story” ήρθε για να ‘βάλει φωτιά’ στις playlists μας, καθώς αναφερόμαστε σε μία άκρως αισθησιακή R&B δημιουργία, με τις δύο καλλιτέχνιδες να συμπράττουν αρμονικά. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο εν λόγω single γίνονται αντιληπτά κομμάτια από το τραγούδι της Lil’ Kim “Queen Bitch”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1996, μέσα από τον δίσκο της “Hard Core”.

Στη μουσική και την σύνθεση του τραγουδιού πέρα από τους Rayshon Cobbs Jr., Cool & Dre και Remy Ma βρίσκουμε τους Marcello Valenzano, Andre Lyon, Rayshon Cobbs, Alexander Smith, Don Taylor, Tierra Douglas και Ted Kay. Σε σχετικές της δηλώσεις με το τραγούδι, η Remy Ma αναφέρει: “Ήθελα να αποτελέσει ένα φόρο τιμής στην Kim. Πιστεύω πως είναι η Madonna της hip hop μουσικής σκηνής για εμένα.”

Remy Ma feat. Lil' Kim - Wake Me Up

Back To Top