skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Richard Ashcroft feat. Liam Gallagher – C’mon People (We’re Making It Now)

Ο Richard Ashcroft κι ο Liam Gallagher συνέπραξαν μουσικά για τη νέα version του “C’mon People (We’re Making It Now)”!

Τίτλος τραγουδιού“C’mon People (We’re Making It Now)”

Καλλιτέχνης: Richard Ashcroft feat. Liam Gallagher

Μουσική / Στίχοι: Richard Ashcroft

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Acoustic Hymns Vol. 1”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2021

Art-cover:

Στις 29 Οκτωβρίου, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδιστής, Richard Ashcroft, τον οποίο γνωρίσαμε ως frontman και κιθαρίστα του συγκροτήματος The Verve, κυκλοφόρησε το νέο κι έκτο κατά σειρά studio album του, “Acoustic Hymns Vol.1”, παρουσιάζοντας νέες versions κι επανεκτελέσεις σε γνωστά μέχρι τώρα τραγούδια.

Με αφορμή, λοιπόν, την εν λόγω κυκλοφορία, αλλά και την προώθηση αυτής, ο Ashcroft παρουσίασε μία εμβληματική συνεργασία του με τον Liam Gallagher. Ο frontman των Oasis, όπου έδρασε για 18 περίπου χρόνια, ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη μίας νέας version του “C’mon People (We’re Making It Now)”. Συμβολικός είναι ο χαρακτήρας του τραγουδιού δεδομένων των κοινωνικών κι υγειονομικών συνθηκών των τελευταίων δύο ετών και το αποτέλεσμα είναι βασισμένο στα alternative rock στοιχεία και τις indie αναφορές. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Ashcroft.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά το “C’mon People (We’re Making It Now)”, το απολαύσαμε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2000 -ανήμερα των γενεθλίων του- μέσα από τον πρώτο, solo δίσκο του τραγουδιστή “Alone with Everybody”.

Richard Ashcroft feat. Liam Gallagher - C'mon People (We're Making It Now)

Back To Top