skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rina Sawayama & Elton John – Chosen Family

Η Rina Sawayama κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του τραγουδιού της “Chosen Family”, που ερμήνευσε ως ντουέτο με τον Elton John.

Τίτλος τραγουδιού: “Chosen Family

Καλλιτέχνης: Rina Sawayama & Elton John

Μουσική / Στίχοι: Jonny Lattimer, Danny L Harle, Elton John, Rina Sawayama

Εταιρεία: Dirty Hit

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Η Rina Sawayama αποκάλυψε την μπαλάντα και το αφιέρωμα της αυτό στην LGBTQ κοινότητα, συνοδευόμενη από ένα lyric video στο οποίο εμφανίζεται να ερμηνεύει μαζί με τον Elton John το «Chosen Family».

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να ξανασχεδιάσουμε τo «Chosen Family» με τον θρυλικό Elton John», δήλωσε η Sawayama. «Το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας και το ότι το ηχογραφήσαμε μαζί ήταν μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ένιωσα ρίγη όταν άκουσα τη φωνή του μέσα από την οθόνη και ένιωσα ευαισθησία όταν πρόσθεσε τα τμήματα του πιάνου. Ο Elton υπήρξε τόσο μεγάλος υποστηρικτής μου πριν από το album, και όταν συναντηθήκαμε επιτέλους για να ηχογραφήσουμε αυτό το τραγούδι, κάναμε κλικ από την αρχή. Ελπίζω ο κόσμος να μπορέσει να ακούσει τη μαγεία του!”

Ο John από την πλευρά του πρόσθεσε ότι γνώρισε για πρώτη φορά το έργο της Sawayama όταν του έστειλαν το «Comme Des Garçons» για το ραδιοφωνικό show του “Rocket Hour” στην Apple Music. «Σταμάτησα στα τραγούδια μου και σκέφτηκα, «Ποια είναι αυτή;»» είπε. «Απλώς με τρέλανε από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Έκτοτε γίναμε φίλοι και είναι τόσο μεγάλη τιμή και μια πραγματική συγκίνηση που μου ζητήθηκε να κάνω αυτό το ντουέτο με τη Rina. Είναι απλώς ένα εξαιρετικό ταλέντο”.

Rina Sawayama & Elton John - Chosen Family

Back To Top