skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Riton x Nightcrawlers feat. Mufasa & Hypeman – Friday

Οι Riton, Nightcrawlers, Mufasa & Hypeman συνεργάζονται στο νέο τους χορευτικό banger “Friday”!

Τίτλος τραγουδιού: “Friday”

Καλλιτέχνης: Riton x Nightcrawlers feat. Mufasa & Hypeman

Μουσική/Στίχοι: John Robinson Reid, Gordon Muir Wilson, Hugh Jude Brankin, Ross Alexander Campbell

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Μετά το smash hit “Turn Me On”, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια streams, ο Λονδρέζος DJ και παραγωγός Riton επιστρέφει το 2021.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Ivor Novello και πολύ-πλατινένιο τραγουδιστή John Reid, τον frontman του house music project, Nightcrawlers για το single “Friday”. Πρόκειται για ένα ανεβαστικό club banger που φέρνει θετική ενέργεια στη νέα χρονιά.

Στο track επίσης συμμετέχουν οι stars του internet Mufasa & Hypeman. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: John Robinson Reid, Gordon Muir Wilson, Hugh Jude Brankin και Ross Alexander Campbell.

To τραγούδι περιλαμβάνει samples από το hit, “Push the Feeling On” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 αναδεικνύοντας το νεοσύστατο, τότε, συγκρότημα των Nightcrawlers. Μπορεί το Σκωτσέζικο αυτό house-duo, που αποτελούν οι John Reid και Matthew Kjellberg, να μην κατάφερε να σημειώσει ξανά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τότε και να παρέμεινε στο πέρασμα του χρόνου ως ένα “one-hit-wonder-project”, γνώρισε όμως άπειρες διασκευές, επανεκτελέσεις, remix ή έχει δανείσει samples του για την δημιουργία άλλων επιτυχιών (βλέπε “Hotel Room Service” του Pitbull, 2009)

Riton x Nightcrawlers feat. Mufasa & Hypeman - Friday

Back To Top