skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rob Grant feat. Lana Del Rey – Lost At Sea

Ο Rob Grant κι η κόρη του Lana Del Rey μας μαγεύουν με το αιθέριο ντουέτο τους “Lost At Sea” από το επερχόμενο, ομότιτλο album του!

Τίτλος τραγουδιού“Lost At Sea”

Καλλιτέχνης: Rob Grant feat. Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Lana Del Rey, Rob Grant

Εταιρεία: Decca Records

Από το LP: “Lost at Sea”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Ο Rob Grant αγκαλιάζει το παρατσούκλι του “nepo daddy” στο νεότερο του single. Στις 2 Ιουνίου, η Lana Del Rey ένωσε τις δυνάμεις της με τον πατέρα της στην κυκλοφορία του “Lost at Sea”, του τίτλου του πρώτου του album, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή, στις 9 Ιουνίου.

“Το Lost At Sea είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και αιθέριο τραγούδι. Συνδυάζει τα όμορφα φωνητικά της Lana Del Rey υφασμένα σε μια υπνωτική σύνθεση για πιάνο”, είπε σε ένα δελτίο τύπου. “Η φωνή της Lana είναι στοιχειωτική και δυνατή. Κινείται σαν φάντασμα μέσα από το τραγούδι σαν ομίχλη πάνω από τον ωκεανό”.

“Το τραγούδι έχει ένα βαθύ μήνυμα ελπίδας για όλους εμάς που νιώθουμε χαμένοι και αποκομμένοι στον σημερινό κόσμο”, συνέχισε ο Rob. “Το ‘Lost At Sea’ είναι ο λόγος που έφτιαξα το album μου: για να μοιραστώ μουσική που μπορεί να φέρει λίγη γαλήνη και ηρεμία σε έναν πολύ ανήσυχο κόσμο”.

Ο Grant συνέγραψε το τραγούδι μαζί με την Del Rey, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Τέχνης της Βουδαπέστης. Αυτό είναι το πέμπτο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Grant από το “Lost at Sea” LP του, αφού κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το “The Mermaid’s

Lullaby” και το “Deep Ocean Swells”. Στο album, η Del Rey συμμετέχει επίσης στο “Hollywood Bowl”.

Ο Grant θα κυκλοφορήσει το music video για το “Lost at Sea” με την Del Rey το πρωί της Παρασκευής, στο οποίο θα εμφανίζονται πολλοί από τους συγγενείς και φίλους των Grants και εικόνες της Del Rey και των αδερφών της που δεν έχουμε ξαναδεί.

“Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να γυρίζω πάνω σε ένα ketch 55 ποδιών στον Ειρηνικό με εξαιρετική θαλασσοταραχή και δυνατούς ανέμους”, είπε σχετικά με το video. “Το τελευταίο video είναι πολύ προσωπικό και διανθίζεται με σπάνια οικογενειακά πλάνα της οικογένειας Grant που μεγαλώνει”.

“Όταν η μοντέρ που εργάστηκε στο video του ‘Lost At Sea’ άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι και είδε αυτές τις εικόνες, μας είπε αργότερα ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Ξέρω ότι είχε την ίδια επίδραση σε μένα”, συνέχισε.

Rob Grant feat. Lana Del Rey – Lost At Sea

Back To Top