skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Robin Schulz feat. Alida – In Your Eyes

Ο Robin Schulz συνεργάζεται με την Alida στο νέο τραγούδι τους, “In Your Eyes”!

Τίτλος τραγουδιού: “In Your Eyes

Καλλιτέχνης: Robin Schulz feat. Aliba

Μουσική / Στίχοι: Stefan Dabruck, Kristoffer Tømmerbakke, Jürgen Dohr, Guido Kramer, Gaute Ormåsen, Erik Smaaland, Dennis Bierbrodt, Daniel Neiman, Robin Schulz, Alida

Εταιρεία: Warner Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του “Rather Be Alone” σε συνεργασία με τους Nick Martin και Sam Martin, ο Robin Schulz επανέρχεται με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το νέο, ανεξάρτητο single του “In Your Eyes” στα φωνητικά του οποίου συναντάμε την Alida. Πρόκειται για μία “ανεβαστική” EDM δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Stefan Dabruck, Kristoffer Tømmerbakke, Jürgen Dohr, Guido Kramer, Gaute Ormåsen, Erik Smaaland, Dennis Bierbrodt, Daniel Neiman, καθώς και τους δύο καλλιτέχνες.

Από τα μέσα του 2018, ο Robin Schulz μας έχει συστήσει ουκ ολίγα ανεξάρτητα singles του, με το “Speechless” σε συνεργασία με την Erika Sirola να είναι το πιο επιτυχημένο του, μιας και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστηκα κατάφερε να αναδειχθεί “πλατινένιο”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Alida είναι ανερχόμενο ταλέντο της μουσικής βιομηχανίας που κατάγεται από την Νορβηγία. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε το τραγούδι της “No Money” και κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα του κόσμου πάνω της, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes

Back To Top