skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Robin Schulz & Nick Martin & Sam Martin – Rather Be Alone

O Robin Schulz συνεργάζεται με τον ελληνικής καταγωγής DJ, Nick Martin και τον Sam Martin στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Rather Be Alone”!

Τίτλος τραγουδιού“Rather Be Alone”

Καλλιτέχνης: Robin Schulz & Nick Martin & Sam Martin

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Νέο single για τον Robin Schulz σε συνεργασία με τον ελληνικής καταγωγής DJ, Nick Martin, με τίτλο “Rather Be Alone”! Στα φωνητικά του τραγουδιού συμμετέχει ο Sam Martin! To “Rather Be Alone” αποτελεί τον προπομπό του νέου album του Robin Schulz το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2020!

Η ιστορία του DJ και παραγωγού Robin Schulz είναι από εκείνες που λένε «μια στο εκατομμύριο». Με καταγωγή από την πόλη Osnabrück της Γερμανίας, είναι πλέον ένας ταλαντούχος, συχνός ταξιδιώτης που φέρνει τη μουσική του σε πιστούς followers σε όλο τον κόσμο αλλά και η επιτομή ενός «pop phenomenon». O πολυπλατινένιος παραγωγός (γνωστός για μεγάλες επιτυχίες όπως: «Waves (feat. Mr. Probz)», «Prayer In C (feat. Lilly Wood & The Prick)», «Sugar (feat. Francesco Yates)», «Speechless», “Right Now” (feat. Nick Jonas), “OK” (feat. James Blunt)) αναμένεται να κυριαρχήσει και πάλι στα charts!

Ο Nick Martin εξασκεί το επάγγελμα του DJ εδώ και δύο δεκαετίες. Έχοντας παίξει στο πλευρό μεγάλων super-stars του είδους όπως: The Chainsmokers, David Guetta, Alesso, Avicii, Axwell ^ Ingrosso και Hardwell, ο διάσημος Έλληνας μουσικός παραγωγός έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Robin Schulz & Nick Martin & Sam Martin - Rather Be Alone

Back To Top