skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ronan Keating & Clare Bowen – Love Will Remain

Ο Ronan Keating παρουσιάζει το νέο του single “Love Will Remain” με την Clare Bowen από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, “Nashville”.

Τίτλος τραγουδιού“Love Will Remain

Καλλιτέχνης: Ronan Keating & Clare Bowen 

Μουσική / Στίχοι: Steve Robson, Ronan Keating, Rachel Furner

Εταιρεία: Decca Records/Universal Music

Από το LP: “Twenty Twenty”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο album του Keating, «Twenty Twenty», που αναμένεται από την Decca Records στις 24 Ιουλίου.

Οι φωνές του Ronan και της Clare συνδυάζονται άψογα, προσθέτοντας μια αίσθηση country στον διακριτικό pop ήχο του τραγουδιού. Ο Ronan είπε για το τραγούδι: «Το τραγούδι ήταν ένα ντουέτο από την πρώτη στιγμή που γράφτηκε. Η σύζυγός μου Storm και εγώ αγαπάμε την τηλεοπτική σειρά Nashville και σκέφτηκα ότι η Clare Bowen που παίζει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά θα ήταν ιδανική για αυτό το τραγούδι. Είχαμε κουβεντιάσει λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνεργασία και μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν το τραγούδι γι’αυτήν! Έχει υπέροχα φρέσκο ​​τόνο στη φωνή της με ένα τσίμπημα που θυμίζει Dolly Parton, που ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα για το τραγούδι”.

Το “Love Will Remain” ακολουθεί τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “One Of A Kind” με την Emeli Sandé και “Little Thing Called Love”. Η super star της country, Shania Twain συμμετέχει στο “Forever And Ever, Amen”, ενώ στο συναισθηματικό “The Big Goodbye” -που έγραψε στη μνήμη του πρώην συνεργάτη του στους Boyzone, Stephen Gately– είναι μια συνεργασία με τον φίλο του Robbie Williams. Τέλος, η Nina Nesbitt θα συμμετέχει στην μπαλάντα «The One».

Ronan Keating & Clare Bowen - Love Will Remain

Back To Top