skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Roni Iron & Dino Grand – Hundred Pieces

Ο Roni Iron συνεργάζεται με τον Dino Grand και την Kida Ley και παρουσιάζουν τη σκοτεινή πλευρά της ηλεκτρονικής pop με το single τους “Hundred Pieces”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hundred Pieces

Καλλιτέχνης: Roni Iron & Dino Grand

Μουσική / Στίχοι: Roni Iron, Dino Grand, Kida Ley

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

O Roni Iron και ο Dino Grand, δύο από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες παραγωγούς και DJs κυκλοφορούν την ολοκαίνουργια συνεργασία τους “Hundred Pieces”, με τη Kida Ley, που έχει γράψει και τους στίχους του τραγουδιού, να αναλαμβάνει και τα φωνητικά του.

Οι δύο παραγωγοί έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν πετυχημένες συνεργασίες όπως τα: “Cross The Line”, “One More Time”, “Lucid Dreams” αλλά με το “Hundred Pieces” ξεφεύγουν από τον συνηθισμένο ήχο τους και δημιουργούν ένα εθιστικό σκοτεινό ηλεκτρονικό pop τραγούδι με ανάλογους στίχους: “Molly, is not so easy to falling/You find it funny I’m drowning/A hundred pieces away”.

Η πορεία του τραγουδιού ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο αφού με τη κυκλοφορία του βρέθηκε αυτή τη Παρασκευή στη πιο πετυχημένη λίστα του Spotify “New Music Friday” Greece.

Στο “Hundred Pieces” έπαιξαν ως μουσικοί οι: Synthesizers : Dino Grand, Κιθάρα : Τάκης Δαμάσχης, Πιάνο: Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Μίξη & mastering έκανε ο Γιώργος Δεληγιάννης ενώ το cover Art είναι των 23 twenty three.

Δ.Τ.

Roni Iron & Dino Grand - Hundred Pieces

Back To Top