skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Röyksopp feat. Karen Harding – Unity

Οι Röyksopp συνεργάζονται με την Karen Harding και παρουσιάζουν το “Unity”!

Τίτλος τραγουδιού: “Unity”

Καλλιτέχνης: Röyksopp feat. Karen Harding

Μουσική / Στίχοι: Karen Harding, Svein Berge, Torbjørn Brundtland

Εταιρεία: Dog Triumph

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Με ένα ολοκαίνουριο κι ανεξάρτητο από albums single επέστρεψαν οι Röyksopp έχοντας στο πλευρό τους την Νορβηγίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Karen Harding. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τη φρέσκια, ambient, electro-house δημιουργία τους, με τίτλο “Unity”. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα μέσω των ψηφιακών πλατφορμών στις 15 Ιουνίου.

Στις 29 Απριλίου, οι Röyksopp κυκλοφόρησαν το έκτο κατά σειρά studio album τους, με τίτλο “Profound Mysteries” και μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Dog Triumph παρουσίασαν στο κοινό συνολικά δέκα δημιουργίες σε παραγωγή των ιδίων.

Αναφορικά με την Karen Harding, η 30χρονη ερμηνεύτρια, που είναι ενεργή στη μουσική βιομηχανία από το 2010, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 το ντεμπούτο E.P. της, με τίτλο “Sweet Vibrations”. Μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του, η Harding είχε δώσει στη δημοσιότητα δεκάδες singles, με το ντεμπούτο της να είναι μέχρι και σήμερα το πιο επιτυχημένο της. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να αναδειχθεί “πλατινένιο” το 2014 και να φτάσει ως τη θέση Νο.7 των single charts του Ηνωμένου Βασιλείου.

Röyksopp feat. Karen Harding - Unity

Back To Top