skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rudimental & Rita Ora – Summer Love

Η Rita Ora και οι Rudimental συνεργάζονται στο τραγούδι “Summer Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Summer Love”

Καλλιτέχνης: Rudimental & Rita Ora

Μουσική / Στίχοι: Roméo testa, Deleon “i/O” Blake, Rudimental, Rita Ora

Εταιρεία: Atlantic

Από το LP: “Phoenix”, “Toast to our Differences”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018, 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Το επιτυχημένο μουσικό σχήμα των Rudimental και η Rita Ora βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις κυκλοφορίες των ολοκαίνουριων albums τους. Η Ora αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο studio album της, με τίτλο “Phoenix” στις 23 Νοεμβρίου ενώ οι Rudimental το τρίτο αντίστοιχο δικό τους album με τίτλο, “Toast to Our Differences” στις 25 Ιανουαρίου.

Τώρα όμως, για να μειώσουν την αναμονή των θαυμαστών τους, κυκλοφορούν την συνεργασία τους με τίτλο “Summer Love” στην επίσημη studio εκτέλεση του, η οποία θα εμφανιστεί στα tracklists αμφότερων των παραπάνω albums. Πριν από λίγο καιρό ωστόσο η Rita Ora παρουσίασε το τραγούδι ζωντανά στη συναυλία BBC Radio 1’s Big Weekend και αργότερα το ένταξε στο setlist της τελευταίας περιοδείας της, “The Girls Tour”.

Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν τα μέλη της μπάντας μαζί με την Rita Ora αλλά και τους Roméo testa και Deleon “i/O” Blake. 

Στο album των Rudimental θα συναντήσουμε επίσης συνεργασίες με ονόματα όπως Anne-Marie, Mr Eazi, Chronixx, Jess Glynne, Tom Walker, Ladysmith Black Mambazo, Dan Caplen, Jess Glynne, Macklemore, James Arthur, Stefflon Don κ.α. ενώ στης Ora ονόματα όπως: Avicii, Liam Payne, Bebe Rexha, Cardi B, Charli XCX, Julia Michaels κ.α.

Rudimental & Rita Ora - Summer Love

Back To Top