skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Run The Jewels feat. Pharrell Williams & Zack de la Rocha – JU$T

Οι Run the Jewels συνεργάζονται με τον Zack de la Rocha των Rage Against the Machine και τον Pharrell Williams, στο νέο τους single “JU$T”!

Τίτλος τραγουδιού: “JU$T

Καλλιτέχνης: Run The Jewels feat. Pharrell Williams & Zack de la Rocha

Μουσική/Στίχοι: Wilder Zoby, Little Shalimar, Zack de la Rocha, Pharrell Williams, El-P, Killer Mike

Εταιρεία: Jewel Runners/BMG

Από το LP: “RTJ4”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 28 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Οι Run the Jewels κυκλοφόρησαν ένα νέο animated lyric-video για το τραγούδι “Ju$t”, τη συνεργασία τους με τον Zack de la Rocha των Rage Against the Machine και τον Pharrell Williams, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο album του hip-hop duo, “RTJ4”, που κυκλοφόρησε στις 5 Ιουνίου από τις Jewel Runners/BMG.

Το lyric video δημιουργήθηκε από τον Winston Hacking της Pulse Films, και το αποτέλεσμα είναι ένα συγκλονιστικό animated κολάζ που συμπληρώνει και επεκτείνει οπτικά τους στίχους του τραγουδιού για τις βαθιές ρίζες του ρατσισμού στον αμερικανικό καπιταλισμό. «Συνεργάστηκα στενά με τους Run the Jewels για να δημιουργήσω μια σατιρική χρονική κάψουλα του 2020 μέχρι στιγμής, καταγράφοντας το συναίσθημα του τραγουδιού τους χρησιμοποιώντας ένα animation κολάζ», δήλωσε ο Hacking. «Βασιζόμενοι στην επιρροή του κλασικού video «Shut ‘Em Down» των Public Enemy, συνδυάσαμε κομμένες εικόνες από σύγχρονα και ιστορικά γεγονότα με μια ψυχεδελική βινιέτα διαμαρτυρίας, ένα οπτικό “f*ck you” στον συστημικό ρατσισμό”.

Αυτή δεν είναι η μόνη συνεργασία που θα συναντήσετε στο “RTJ4”, μιας και σε αυτόν τον δίσκο θα ακούσουμε μερικά πολύ δυνατά ονόματα: DJ Premier, Mavis Staples, Josh Homme των Queens of the Stone Age και 2 Chainz βρίσκονται στα credits του.

Run The Jewels feat. Pharrell Williams & Zack de la Rocha - JU$T

Back To Top