skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sabrina Claudio & The Weeknd – Christmas Blues

Sabrina Claudio και The Weeknd, μαζί σε μια χριστουγεννιάτικη συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Christmas Blues”

Καλλιτέχνης: Sabrina Claudio & The Weeknd

Μουσική / Στίχοι: Nasri Atweh, Kaveh Rastegar & Sabrina Claudio

Εταιρεία: SC Entertainment/Atlantic Records

Από το LP: “Christmas Blues”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το “Christmas Blues” είναι το ομότιτλο τραγούδι με το ολοκαίνουριο album της Sabrina Claudio, στο οποίο συμμετέχει και ο μεγάλος super-star, The Weeknd. Tο album περιλαμβάνει επίσης μια ακόμα συνεργασία με την Alicia Keys στο τραγούδι “Wintertime”.

«O Nasri Atweh, o Kaveh Rastegar, και εγώ δημιουργήσαμε αυτό το χριστουγεννιάτικο album στις αρχές του καλοκαιριού με την πρόθεση να φέρει μια αίσθηση ειρήνης, νοσταλγίας και/ή ευτυχίας, ακόμη και αν η αίσθηση αυτή κρατήσει μόνο κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού», έγραψε στο Instagram η τραγουδοποιός της R&B. «Δεν είχαμε ιδέα πού θα καταλήγαμε… το δημιουργούσαμε απλώς γιατί έμοιαζε οκ”.

Ευχαριστώντας τον The Weeknd και την Keys για τη συμβολή τους, η Claudio είπε: «Αlicia Keys & The Weeknd, σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε αυτήν την πρόθεση μου. Θεέ μου, ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στη ζωή και το ταξίδι μου ως καλλιτέχνης θα με συνόδευαν σε ένα album που έκανα καθαρά από την επιθυμία να δώσω ένα μικρό φως μέσα σε μια απίστευτα σκοτεινή χρονιά”.

Sabrina Claudio & The Weeknd - Christmas Blues

Back To Top