skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | SAINt JHN feat. Lenny Kravitz – Borders

Οι SAINt JHN και Lenny Kravitz συναντιούνται στο ολοκαίνουριο ντουέτο τους, “Borders”!

Τίτλος τραγουδιού“Borders”

Καλλιτέχνης: SAINt JHN feat. Lenny Kravitz

Μουσική/Στίχοι: Carlos St. John, Lee Stashenko

Εταιρεία: Godd Complexx/HITCO

Από το LP: “Ghetto Lenny’s Love Songs”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Δεν μπορεί ο καθένας να εξασφαλίσει μια συμμετοχή του Lenny Kravitz στο νέο του album, αλλά ο SAINt JHN δεν αποτυγχάνει ποτέ και έτσι έχουμε ενώπιον μας μια ολοκαίνουρια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών που φέρει τον τίτλο “Borders”.

Οι fans του από καιρό γνωρίζουν τα ταλέντα του καλλιτέχνη από τη Γουιάνα που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν, αλλά πρόσφατα ο SAINt JHN κέρδισε παγκόσμια προσοχή μετά από τη συνεργασία του με την Beyoncé στο τραγούδι “The Brown Skin Girl” για το album “The Lion King: The Gift”.

Ο SAINt JHN έχει παραδώσει τα αγαπημένα τραγούδια του “Ghetto Lenny’s Love Songs”, ένα δίσκο που ο ίδιος χαρακτήρισε ως “σκάφος για τις εμπειρίες του”. Κάθε τραγούδι του βασίζεται σε κάποια δική του ιστορία, είτε μιλά για έρωτα, είτε δύσβατα μονοπάτια. Ο τραγουδοποιός δεν “παγιδεύεται” από τα τερτίπια της μουσικής βιομηχανίας και όπως λέει ο ίδιος απλά δημιουργεί μουσική που θέλει να κάνει. “Φαντάζομαι αν εγώ και μια stripper παντρευόμασταν, θα παίζαμε αυτό στη δεξίωση του γάμου μας”, δήλωσε ο SAINt JHN στην Apple Music για το δίσκο αυτό. “Και στη συνέχεια στη γαμήλια δεξίωση, και μετά στο διαζύγιο, κατά την διάρκεια των γραφειοκρατικών υπογραφών”.

Το δίσκος περιλαμβάνει τρεις ακόμα συμμετοχές από τους: Meek Mill, Lil Baby και A Boogie Wit Da Hoodie.

SAINt JHN feat. Lenny Kravitz - Borders

Back To Top