skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Salt Cathedral feat. Ximena Sariñana – Te Quiero Olvidar

Οι Salt Cathedral συνεργάζονται με την Ximena Sariñana στην ολοκαίνουρια version του τραγουδιού τους “Te Quiero Olvidar”

Τίτλος τραγουδιού: “Te Quiero Olvidar”

Καλλιτέχνης: Salt Cathedral feat. Ximena Sariñana

Μουσική/Στίχοι: Nicolas Losada, Juliana Ronderos, Ximena Sariñana

Εταιρεία: Ultra Music

Από το LP: “CARISMA * isolation mixes *”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Οι Κολομβιανοί Salt Cathedral κυκλοφόρησαν τη συνεργασία τους με την Ximena Sariñana σε μια νέα reimagined έκδοση του τραγουδιού τους «Te Quiero Olvidar». Οι καλλιτέχνες επεκτείνουν την ονειρική ποιότητα του πρωτότυπου με τις φωνές της Juli και της Ximena να χορεύουν μεταξύ δίνοντας ένα νέο σχηματισμό στο τραγούδι. Η περιπετειώδης παραγωγή αντισταθμίζει τα αιθέρια στοιχεία του τραγουδιού με ένα Afro-Caribbean ρυθμό.

Η Ximena είναι μια διάσημη μεξικανή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ηθοποιός που έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Οι Salt Cathedral ανακοίνωσαν επίσης ότι το νέο τους album, με τίτλο “CARISMA * isolation mixes *” θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου μέσω της Ultra. Πρόκειται για τον επαναπροσδιορισμό του ντεμπούτου album τους “CARISMA” που κυκλοφόρησε λίγο μετά την πανδημία, τον Μάρτιο του 2020. Για τις ανάγκες του συνεργάστηκαν ψηφιακά με άλλους μουσικούς σε αυτές τις ενδοσκοπικές νέες ενορχηστρώσεις.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και το εντυπωσιακό “A Second Chance * isolation mix *” από το ίδιο album μαζί με το συνοδευτικό του music video. Το video ήταν ταυτόχρονα και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Juli Ronderos μαζί με τον σκηνοθέτη και κινηματογραφιστή Jesse Bronstein.
Ο

Salt Cathedral feat. Ximena Sariñana - Te Quiero Olvidar

Back To Top