skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Feldt, Rita Ora – Follow Me

Ακούστε τη νέα dance επιτυχία του Sam Feldt σε συνεργασία με την Rita Ora στο τραγούδι “Follow Me”

Τίτλος τραγουδιού: “Follow Me”

Καλλιτέχνης: Sam Feldt, Rita Ora

Μουσική/Στίχοι: Dom Lyttle, Ella Henderson, Mike Needle, Ollie Green, Rita Ora, Sam Feldt

Εταιρεία: Palm Tree Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Sam Feldt κλείνει τη χρονιά με έντονο τρόπο, συνεργαζόμενος με τη Rita Ora για μια καλοκαιρινή συνεργασία που τιτλοφορείται “Follow Me”.

Όπως κάνει συνήθως, ο Feldt έχει δημιουργήσει ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί σίγουρα από το κοινό του, το οποίο φτάνει μέσω της Palm Tree Records του Kygo. Το “Follow Me” ενσωματώνει τέλεια τον ήχο του Ολλανδού παραγωγού, με την αισιόδοξη αίσθηση για την οποία είναι γνωστός.

Η αδιαμφισβήτητη φωνή της Ora καθοδηγεί το τραγούδι και αναμειγνύεται με ζεστές συγχορδίες πιάνου και φωνητικά κομμάτια με bubbly εφέ. Εκτός από την παραγωγή του Feldt, η Ella Henderson  -μια από τις πιο γνωστές συνεργάτιδες των Kygo και Jax Jones, μεταξύ πολλών άλλων- πιστώνεται στα credits του τραγουδιού ως συν-δημιουργός του.

«Διασκέδασα τόσο πολύ κάνοντας το «Follow Me» με τη Rita, όχι μόνο το τραγούδι αλλά και το video, το οποίο γυρίσαμε στην έρημο Κάλι», δήλωσε ο Feldt στο EDM.com. «Η φωνή της είναι απλά απίστευτη, φέρνει πραγματικό σώμα και βάθος στο single, ελπίζω και οι θαυμαστές μου και οι δικοί της να το λατρέψουν όπως και εμείς».

Sam Feldt, Rita Ora - Follow Me

Back To Top