skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Smith feat. Burna Boy – My Oasis

Ο Sam Smith επέστρεψε με το νέο του τραγούδι “My Oasis”, μια συνεργασία με τον Burna Boy!

Τίτλος τραγουδιού: “My Oasis”

Καλλιτέχνης: Sam Smith feat. Burna Boy

Μουσική/Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Στο “My Oasis”, ο Sam Smith μιλά για την ανάγκη του να επιστρέψει στη ζωή του το έτερον του ήμισυν, παρόλο που μια ενδεχόμενη, στοργική επιστροφή αυτού του ανθρώπου φαίνεται αμφισβητήσιμη. Ο Νιγηριανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός Burna Boy αντικατοπτρίζει τα ίδια αισθήματα λαχτάρας στους δικούς του στίχους.

«Αυτό το τραγούδι ήταν μια όμορφη απελευθέρωση συναισθημάτων για μένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», δήλωσε ο Smith. Ο ίδιος έγραψε το τραγούδι μαζί με τους Jimmy Napes και Burna Boy. “Είμαι fan του Burna Boy εδώ και χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ένα τραγούδι μαζί του”.

Από την κυκλοφορία του album του “The Thrill of It All” το 2017, ο Smith συνέχισε να κυκλοφορεί σταθερά κάποια νέα singles, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών «How Do You Sleep?», «Dancing With a Stranger» με τη βοήθεια της Normani και πιο πρόσφατα το “I’m Ready” με την Demi Lovato. Ο Βρετανός ερμηνευτής σκόπευε να κυκλοφορήσει ένα album με τίτλο “To Die For” αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο αντίκτυπος της πανδημίας τον ανάγκασε να αναβάλει επ’ αόριστον την κυκλοφορία του και να αναθεωρήσει ακόμη και τον τίτλο του. Το ομότιτλο τραγούδι του album κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Sam Smith feat. Burna Boy - My Oasis

Back To Top