skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Trocki & CeeLo Green – Lost Children

O Sam Trocki συνεργάζεται με τον CeeLo Green στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Lost Children”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lost Children”

Καλλιτέχνης: Sam Trocki & CeeLo Green

Μουσική/Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: ML1 Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

O Sam Trocki είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός, μουσικός, καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας και πολλά άλλα ταλέντα. Αναφέραμε ότι είναι επίσης καπετάνιος σε yacht που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο; Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ο Trocki έχει γράψει επιτυχίες και έχει κάνει τις παραγωγές στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Παράλληλα ολοκληρώνει τη διαδικασία του δικού του album. Πειραματίζεται με ήχους για να δημιουργήσει νέα υβρίδια μουσικής. Παίζει έξι όργανα, όπως ντραμς, κιθάρα, μπάσο και πιάνο. Ο Trocki επιλέχθηκε ως ο Rising Artist του TIDAL τον Φεβρουάριο του 2017 και στον κόσμο της τέχνης, οι πρωτότυποι πίνακες του τυπώνονται σε ρόμπες και μπλουζάκια ως μέρος του οίκου μόδας του “Quest”.

Πριν από λίγες μόνο ώρες ο Sam, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο “Lost Children”, που είναι σε συνεργασία με τον βραβευμένο με 5 Grammy super-star, CeeLo Green.

O CeeLo Green πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του album “CeeLo Green Is Thomas Callaway”, για την παραγωγή του οποίου, ο Αμερικανός ερμηνευτής συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή των The Black Keys, Dan Aurebach, και στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο SounDarts.gr δήλωσε:

“Έχουμε ιστορία και μια φιλία και μετά αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να συνεργαστούμε, έτσι πήγαμε στο στούντιο. (Ο δίσκος) Ξεκίνησε πολύ απλά και στη συνέχεια άρχισε να διαμορφώνεται και να λαμβάνει σύλληψη. Έγινε προϊόν αυτού του περιβάλλοντος και ένα συμπαγές σώμα εργασίας”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Sam Trocki & CeeLo Green - Lost Children

Back To Top