skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Santana feat. Buika – Los Invisibles

Η Ισπανίδα ντίβα Buika συνεργάζεται με τον Santana στο ολοκαίνουριο single του, “Los Invisibles”!

Τίτλος τραγουδιού“Los Invisibles”

Καλλιτέχνης: Santana feat. Buika 

Μουσική / Στίχοι: Carlos Santana, Rachid Taha, Buika, Steve Hillage

Εταιρεία: Starfaith/Concord Records

Από το LP: “, Africa Speaks” 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Πριν από λίγο καιρό ο Carlos Santana αιφνιδίασε τους fans του με την κυκλοφορία του E.P. του “In Search of Mona Lisa”το οποίο συμπεριλάμβανε τρεις νέες δημιουργίες του. Το E.P. αυτό κυκλοφόρησε με το συγκρότημα του, τους θρυλικούς Santana με τον βασικό τραγουδιστή τους, Andy Vargas να αναλαμβάνει και πάλι το ερμηνευτικό τμήμα τους!

Πριν λίγες μόνο ώρες, ο Carlos έκανε άλλη μια αιφνιδιαστική κίνηση, κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι υπό τον τίτλο “Los Invisibles”, με το οποίο ετοιμάζεται να προσθέσει άλλη μια επιτυχία ανάμεσα στις αμέτρητες συνεργασίες του, με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας. Η Ισπανίδα Afro-Latin ντίβα, με την soulful φωνή, Buika είναι πίσω από το τιμόνι της φωνητικής ερμηνείας ενώ ο κορυφαίος παραγωγός Rick Rubin, πίσω από εκείνο της παραγωγής. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν από κοινού ο Santana μαζί με την Buika αλλά και οι Rachid Taha και Steve Hillage, που συμπληρώνουν αυτό το ιδιαίτερο team.

Το “Los Invisibles”, “μεταφέρει” επίσης άλλη μια ευχάριστη είδηση, εκείνη της κυκλοφορίας της επόμενης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς των Santana, που θα έχει τίτλο “Africa Speaks”! To album θα κυκλοφορήσει από την Concord Records ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του

Santana feat. Buika - Los Invisibles

Back To Top