skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sasha Sloan feat. Charlie Puth – Is It Just Me?

Μία νέα version του “Is It Just Me?” κυκλοφόρησε η Sasha Sloan κι αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Charlie Puth!

Τίτλος τραγουδιού: “Is It Just Me?”

Καλλιτέχνης: Sasha Sloan feat. Charlie Puth

Μουσική / Στίχοι: Sasha Sloan, Charlie Puth, King Henry, Nicolle Galyon

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το ντεμπούτο της studio album κυκλοφόρησε η ανερχόμενη τραγουδίστρια, Sasha Sloan, στις 16 Οκτωβρίου με τίτλο “Only Child” και μέσω αυτού μάς σύστησε το single “Is It Just Me?” Το τραγούδι αφορά σε μία μελωδική μπαλάντα, την οποία η νεαρή τραγουδίστρια της indie pop μουσικής σκηνής επέλεξε να επανακυκλοφορήσει.

Αυτή τη φορά η Sloan “προσέλαβε” στο πλευρό της τον Charlie Puth και μαζί έκαναν ένα ακαταμάχητο ντουέτο, το οποίο κατέληξε να είναι μία ρομαντική μπαλάντα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Sasha Sloan, Charlie Puth, King Henry και Nicolle Galyon. Η διανομή του τραγουδιού έγινε μέσω της RCA Records.

Στις 6 Νοεμβρίου, ο Charlie Puth ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πως δουλεύει για το remix ενός νέου single και η αποκάλυψη της συνεργασίας έγινε στις 17 του ίδιου μήνα. “Τραγουδάω τραγούδια που δεν έχω γράψει μόνο όταν εύχομαι να τα είχα γράψει εγώ. Κι αυτό είναι ένα τραγούδι που πραγματικά εύχομαι να είχα γράψει. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό,” ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση.

Sasha Sloan feat. Charlie Puth – Is It Just Me?

Back To Top