skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sean Kingston feat. Chris Brown – Ocean Drive

Ο Sean Kingston κι ο Chris Brown στο νέο single “Ocean Drive”!

Τίτλος τραγουδιού“Ocean Drive

Καλλιτέχνης: Sean Kingston feat. Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: Christopher Maurice Brown, Kisean Paul Anderson

Εταιρεία: Sean Kingston / EMPIRE

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Αφού κυκλοφόρησε το δικό του επιτυχημένο album “Breezy” (για να μην αναφέρουμε το deluxe cut) και ξεκίνησε την περιοδεία του “One Of Them Ones” με τον Lil Baby, ο Chris Brown βρήκε με κάποιο τρόπο χρόνο να βοηθήσει τον Sean Kingston στην επιστροφή του.

Ο δημιουργός του “Beautiful Girls” παρουσίασε το “Ocean Drive” αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον πατέρα τριών παιδιών. Το αισιόδοξο τραγούδι R&B είναι τέλειο για να παίζετε δίπλα στην πισίνα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται τόσο άρτια καθώς δεν είναι η πρώτη τους φορά.

Σχεδόν πριν από μια δεκαετία, ο Kingston κι ο Brown συνεργάστηκαν με τον Wiz Khalifa για το “Beat It” και όλο αυτό το διάστημα έχουν αποδείξει ότι είναι ακόμα σε θέση να κάνουν μαγικά στο στούντιο. “Το να δουλεύεις με τον Chris είναι σαν να δουλεύεις με την οικογένεια”, δήλωσε ο Sean σε ένα δελτίο τύπου. “Όταν άκουσα για πρώτη φορά τους ρυθμούς για το “Ocean Drive”, αμέσως σκέφτηκα ότι θέλω τον Chris Brown σε αυτόν τον δίσκο, είχαμε επιτυχία μαζί στο παρελθόν και ελπίζω οι θαυμαστές να απολαμβάνουν να ακούνε αυτόν τον δίσκο, όσο μας άρεσε να κάνουμε το.”

Sean Kingston feat. Chris Brown - Ocean Drive

Back To Top