skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Senhit feat. Tory Lanez – FOLLOW ME

Η Senhit κυκλοφορεί τη νέα της συνεργασία με τον Tory Lanez στο νέο τους single “FOLLOW ME”

Τίτλος τραγουδιού“FOLLOW ME

Καλλιτέχνης: Senhit feat. Tory Lanez

Μουσική / Στίχοι: Daystar Peterson, Placido Salomone, Senhit Zadik Zadik

Εταιρεία: Panini S.p.a.

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

H εκπρόσωπος του San Marino στις διοργανώσεις της Eurovision για τις χρονιές 2010/2020/2021, η εκκεντρική Senhit επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουργιο club banger με τίτλο “Follow me”. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο διάσημος Καναδός rapper, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Tory Lanez.

Πρόκειται για ένα αισιόδοξο χορευτικό τραγούδι ερμηνευμένο τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά που προσδίδουν στο τελικό αποτέλεσμα ένα latin στοιχείο, προσαρμοσμένο στις ξεσηκωτικές του προσδοκίες. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει η ίδια η Senhit Zadik Zadik μαζί με τους Daystar Peterson και Placido Salomone.

Η Senhit γεννήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας (με καταγωγή από την Ερυθραία) και έχει εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο δύο φορές στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συγκεκριμένα το 2011 και το 2021 (το 2020 που ήταν επίσης διαγωνιζόμενη, η Eurovision ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας). Κέρδισε την Ευρώπη πέρυσι στον Διαγωνισμό με τη μεγάλη επιτυχία της «Adrenalina», στην οποία συμμετείχε και ο έτερος διεθνής star, Flo Rida.

Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον περσινό Διαγωνισμό, παρουσίασε μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μια σειρά από διασκευές μεγάλων επιτυχιών της Eurovision ανάμεσα στις οποίες ήταν και το αλησμόνητο “Alcohol Is Free” των δικών μας Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη (6η θέση στην Eurovision 2013).

Senhit feat. Tory Lanez - FOLLOW ME

Back To Top