skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | SG Lewis, Charlotte Day Wilson & Channel Tres – Fever Dreamer

Ο SG Lewis ένωσε τις δυνάμεις του με την Charlotte Day Wilson και τον Channel Tres για το νέο single “Fever Dreamer”!

Τίτλος τραγουδιού“Fever Dreamer”

Καλλιτέχνης: SG Lewis, Charlotte Day Wilson & Channel Tres

Μουσική / Στίχοι: Channel Tres, Charlotte Day Wilson, Samuel George Lewis, Sol Was

Εταιρεία: EMI

Από το LP: “AudioLust & HigherLove”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

“Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω ότι το δεύτερο album μου – ‘AudioLust & HigherLove’ που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου. Είναι ένα διπλό album που διερευνά τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους προσεγγίζουμε την αγάπη και τις σχέσεις, καθώς και την κυκλική φύση αυτών των συναισθημάτων. Το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου γράφτηκε σε μια σειρά από εντατικές ηχογραφήσεις στο απόγειο της πανδημίας, με τη βοήθεια μερικών απίστευτα ταλαντούχων φίλων και μου επέτρεψε να εξερευνήσω τον εαυτό μου ως καλλιτέχνη με τρόπο που δεν θα τολμούσα ποτέ πριν.”

Με αυτά τα λόγια, ο SG Lewis ανακοίνωσε την επικείμενη και δεύτερη κατά σειρά δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “AudioLust & HigherLove”, η οποία θα κυκλοφορήσει ως το follow-up του “Times” (2021) μέσω της Vergin EMI και PMR. Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του νέου του εγχειρήματος, ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός μας σύστησε μία νέα του συνεργασία.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Fever Dreamer” και για χάρη του συνεργάστηκε με την Charlotte Day Wilson και τον Channel Tres. Τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφουν οι ίδιοι οι ερμηνευτές σε συνεργασία με τον Sol Was.

SG Lewis, Charlotte Day Wilson & Channel Tres - Fever Dreamer

Back To Top