skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Shaggy feat. Sting – Angel

Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του “Hot Shot” album του, ο Shaggy συνεργάζεται με τον Sting για το πασίγνωστο τραγούδι του “Angel”!

Τίτλος τραγουδιού: “Angel”

Καλλιτέχνης: Shaggy feat. Sting

Μουσική / Στίχοι: Chip Taylor, Eddie Curtis, Steve Miller, Ahmet Ertegün, Shaggy

Εταιρεία: Mr. Luva Luva, Polydor Records

Από το LP: “Hot Shot 2020”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Και ποιος δεν έχει χορέψει στον ρυθμό του “Angel” το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά από τον Shaggy σε συνεργασία με τον Rayvon το 2000; Το τραγούδι όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των παγκόσμιων charts, αλλά αναδείχθηκε τριπλά “πλατινένιο” από την ARIA βάσει των πωλήσεών του. Το “Angel” περιλαμβάνεται στην πέμπτη, δισκογραφική δουλειά του Shaggy, με τίτλο “Hot Shot”, η οποία κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2000.

Έχοντας, λοιπόν, σχεδόν συμπληρωθεί 20 χρόνια από την πρεμιέρα του δίσκου, ο Τζαμαϊκανός, reggae μουσικός και τραγουδιστής επιστρέφει με το “Hot Shot 2020” album του, το οποίο προμηνύεται να είναι ένα από τα “διαμάντια” του. Με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα παραγωγών της διεθνούς, μουσικής σκηνής, που ακούνε στους Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Madonna), Shane Hoosong (Vybz Kartel), Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) και Dwayne “iLL Wayno” Shippy (Alicia Keys, Nicki Minaj), το εν λόγω album θα μας παρουσιάσει αναβαθμισμένες versions των μεγαλύτερων επιτυχιών του.

Το “Angel” είναι ένα από αυτά, αλλά στη θέση του Rayvon θα απολαύσουμε τον πιστό του φίλο και συνεργάτη, Sting, μαζί με τον οποίο μας έχει ήδη χαρίσει όμορφες, μουσικές στιγμές. Η επίσημη

κυκλοφορία του “Hot Shot 2020” θα γίνει στις 10 Ιουλίου και σχετικά με αυτό ο Shaggy ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του:

“Για το ‘Hot Shot 2020’ ήθελα να εκμοντερνίσω τραγούδια όπως τα ‘It Wasn’t Me’, ‘Angel’, ‘Luv Me Luv Me’ και να τα κάνω ‘τούρμπο’ μαζί με άλλα hits –‘Boombastic’ και ‘Oh Carolina’. Κρατήσαμε την πρωτότυπη ενέργειά τους και φέραμε διαφορετικά vibes, ενώ ανακαλύπταμε μερικούς ήχους, τους οποίους δεν είχαμε δοκιμάσει προηγουμένως”.

Shaggy feat. Sting - Angel

Back To Top