skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Shaggy & Massari – Why

Είστε έτοιμοι να χορέψετε στο πλευρό των Shaggy & Massari;

Τίτλος τραγουδιού: “Why”

Καλλιτέχνης: Shaggy & Massari

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Non-stop μουσικές επιτυχίες από τον Shaggy, ο οποίος τον τελευταίο καιρό προωθεί τον πιο πρόσφατο, ολοκληρωμένο δίσκο του, με τίτλο «44/876» σε συνεργασία με τον Sting. Ανεξαρτήτως των δημιουργιών αυτών, από τις οποίες έχουμε ήδη ακούσει τα «Don’t Make Me Wait» και «Morning Is Coming», αλλά και το ομότιτλο με τον δίσκο «44/876», ο Shaggy μας προτείνει ακόμα ένα τραγούδι του. Ο λόγος γίνεται για το R&B «Why», ένα τραγούδι για τις ανάγκες του οποίου «προσέλαβε» τον Sari Abboud, γνωστό ως Massari, ένας rapper μισός από το Λίβανο και μισός από τον Καναδά.

Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως συνέπραξαν αρμονικά στο κατά τα άλλα χορευτικό, R&B anthem τους, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έγινε στα μέσα του Μάρτη. Μέχρι στιγμής το τραγούδι έχει συνοδέψει μονάχα ένα lyric video, ενώ δεν γίνεται λόγος για κάποιο video clip ή την τοποθέτησή του σε κάποιο album. Όπως και να έχει ο Shaggy –πέρα από την συγκεκριμένα «ξεπέτα»- έχει δώσει την αμέριστη προσοχή του στον δίσκο, “44/876”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 2018.

Ανεξαρτήτως όλων αυτών αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ελληνικό κοινό προσμένει τον Sting και την μουσική του παρέα το φετινό καλοκαίρι, στις 22 & 23 Ιουνίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για δύο μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις.

Shaggy & Massari - Why

Back To Top