skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sharon Van Etten feat. Norah Jones – Seventeen

Η Sharon Van Etten και η Norah Jones παρουσιάζουν την studio version του “Seventeen”!

Τίτλος τραγουδιού: “Seventeen”

Καλλιτέχνης: Sharon Van Etten feat. Norah Jones

Μουσική/Στίχοι: Troy Hinds, Ne-Yo, Desmond Mendize

Εταιρεία: Troyton Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Sharon Van Etten παρουσίασε μια μοναδική συνεργασία της με την Norah Jones στην εκπομπή “The Late Show” με τον Stephen Colbert. Το τραγούδι έχει τίτλο “Seventeen” και μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες οι δύο ερμηνεύτριες του, κυκλοφορούν την studio version του.

H τελευταία δισκογραφική δουλειά της Van Etten με τίτλο Remind Me Tomorrow”, κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Από τότε συνεργάστηκε με τον ηθοποιό και συνθέτη Jeff Goldblum στο δεύτερο album του, “I Shouldn’t Be Telling You This”, παρέχοντας φωνητικά για μια διασκευή στο τραγούδι “Let’s Face the Music and Dance” του Irving Berlin. Μέσα στο 2020 κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Beaten Down”.

H Jones από την άλλη κυκλοφόρησε το album της “Begin Again” τον περασμένο Απρίλιο και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της επόμενης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο “Pick Me Up Off the Floor” που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου από το οποίο έχει ήδη παρουσιάσει το πρώτο του επίσημο single, “I’m Alive”.

Sharon Van Etten feat. Norah Jones - Seventeen

Back To Top