skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sheryl Crow feat. Bonnie Raitt & Mavis Staples – Live Wire

Το “Live Wire” είναι το τραγούδι που ενώνει τρεις μεγάλες ντίβες της μουσικής, την Sheryl Crow, την Bonnie Raitt και την Mavis Staples!

Τίτλος τραγουδιού: “Live Wire”

Καλλιτέχνης: Sheryl Crow feat. Bonnie Raitt & Mavis Staples

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Big Machine Label

Από το LP: “Threads”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Η Sheryl Crow επιστρατεύει τη Bonnie Raitt και την Mavis Staples για το νέο τραγούδι της με τίτλο “Live Wire”, το τελευταίο single από τα επερχόμενα LP της με τίτλο “Threads”.

“Η Mavis Staples σημαίνει για μένα πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσα να γράψω γι ‘αυτήν με λόγια”, είπε σε δήλωσή της η Crow, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στον εορτασμό των 80ων γενεθλίων της μεγάλης ντίβας της gospel, στο Nashville. “Αισθάνομαι ότι, με πολλούς τρόπους, είναι η ‘καλή νεράιδα’ της Bonnie Raitt. Για να πούμε ότι η παρουσία αμφότερων των δύο αυτών γυναικών στο «Live Wire» είναι ένα δώρο που θα ήταν μια τεράστια διαβεβαίωση».

Οι τρεις τραγουδίστριες εναρμονίζονται άψογα σε αυτό το bluesy rock τραγούδι, με τις Crow, Raitt και Staples να εναλλάσσονται σε στίχους και στροφές πριν συνδυάσουν τις φωνές τους σε κάθε ένα δυναμικό ρεφρέν του. Η Crow αναμένεται να κυκλοφορήσει το album “Threads” στις 30 Αυγούστου. Το album θα εμπεριέχει αποκλειστικά συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως το ντουέτο της με τον Johnny Cash στο “Redemption Day”, που μας παρουσίασε πριν από λίγο καιρό.

Sheryl Crow feat. Bonnie Raitt & Mavis Staples - Live Wire

Back To Top