skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sigala, MNEK – Radio

O Sigala επιστρέφει με το νέο του τραγούδι “Radio” σε συνεργασία με τον MNEK

Τίτλος τραγουδιού: “Radio

Καλλιτέχνης: Sigala, MNEK

Μουσική / Στίχοι: Bruce Fielder, Joakim Jarl, MNEK, Steve Manovski

Εταιρεία: Ministry of Sound Recordings

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Iανουαρίου 2023

Art-Cover:

Με τα ατομικά τους hits να είναι πάντα στις υψηλότερες θέσεις των charts, θα ήταν οριακά αδύνατο για το Sigala και το MNEK να δημιουργήσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα smash όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Από το 2022 μας φόρτωσε με επιτυχίες όπως: “Melody”, “Stay the Night” με την Talia Mar και “Living Without You” με τον Sam Ryder και τώρα ο Sigala επιστρατεύει τον ασταμάτητο MNEK για να παρέχει τα υπέροχα φωνητικά του στο τελευταίο του single με τίτλο “Radio”.

Μια ιστορία μιας σχέσης που βγαίνει εκτός τροχιάς, το τραγούδι είναι η έκκληση του MNEK να σώσει την κατάσταση στην ακαταμάχητα ακανόνιστη παραγωγή του Sigala. «Τον τελευταίο καιρό πέφτω σαν ντόμινο, νιώθοντας ότι μας τελειώνει ο χρόνος», εξηγεί ο MNEK. «Καταφεύγω στο να ανοίγω το ραδιόφωνο, για να προσπαθήσω να καθαρίσω το μυαλό μου…»

Η παραγωγή φέρνει πίσω την ευφορία από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 Eurodance που έρχεται σε αντιπαράθεση με τους μελαγχολικούς του στίχους. «Επειδή άκουγα τραγούδια στο ραδιόφωνο, από το Λος Άντζελες μέχρι το Τόκιο, που μου λένε ότι δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις», συνεχίζει ο MNEK. «Ξέρεις ότι άκουγα τραγούδια στο ραδιόφωνο, με συγκινούν τόσο πολύ, μου λένε ότι δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις».

Sigala, MNEK - Radio

Back To Top