skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Skip Marley feat. Damian ‘Jr. Gong’ Marley – That’s Not True

Ο Skip Marley συνεργάζεται με τον θείο του Damian ‘Jr. Gong’ Marley στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “That’s Not True”!

Τίτλος τραγουδιού: “That’s Not True”

Καλλιτέχνης: Skip Marley feat. Damian ‘Jr. Gong’ Marley 

Μουσική / Στίχοι: Cydel Young, Damian Marley, Skip Marley, William Larsen

Σκηνοθεσία: Andrew Sandler

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

O Skip Marley κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του “That’s Not True”, μια συνεργασία με τον επιτυχημένο θείο του Damian “Jr. Gong” Marley (εγγονός και γιος του μεγάλου θρύλου της reggae, Bob Marley, αντίστοιχα). Η κυκλοφορία του “That’s Not True” σηματοδοτεί ένα πολλά-υποσχόμενο χρόνο για τον Skip, ο οποίος σύντομα θα μας παρουσιάσει και μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τους Major Lazer.

“Δεν σκέφτομαι πραγματικά πώς θέλω να γίνω αντιληπτός από τους ανθρώπους. Έχουν τις δικές τους προβολές. Απλώς θέλω να με δουν ως μαχητής για τα καλά. Έναν πολεμιστή αγάπης”, δήλωσε ο νεότερος εκ των δύο, Marley. Ο γεννημένος στη Τζαμάικα τραγουδιστής, με έδρα τη Φλόριντα, είναι μυστηριώδης και ψυχρός, αλλά είναι και βαθιά συνδεδεμένος με την τέχνη του και μια αναζωογονητική αυτοπεποίθηση. Είναι αυθεντικός με έναν τρόπο που οι περισσότεροι μουσικοί αυτές τις μέρες δεν θα μπορούσαν ποτέ να ισχυριστούν ότι είναι.

Ο ήχος του ακολουθεί το υβριδικό reggae που έχει δημιουργήσει, το οποίο συνδυάζει αμείλικτα τις εποχές, τα είδη και τα στυλ, προβάλλοντας την άψογη μουσική και τον ποιητικό λυρισμό του Skip. Το φυσικό του ταλέντο δεν αποτελεί έκπληξη – η μουσική είναι κυριολεκτικά στο αίμα του και τα τραγούδια του αποτίουν πάντα φόρο τιμής στην βαθιά οικογενειακή κληρονομιά του.

Skip Marley feat. Damian 'Jr. Gong' Marley - That's Not True

Back To Top